kristina kovac

Novinari optužili Kristinu Kovač da je napustila Srbiju, ona sve demantovala!

“Molila bih vas da mi ne dodajete godine. Imam još 39, nekih bar mesec dana”, napisala je ljutito Kristina.

Kristina Kovač, koja se javno preko Fejsbuka pre nekoliko dana odrekla sestre Aleksandre, pobegla je od medija u Norvešku. Pevačica već nekoliko godina boravi po nekoliko meseci godišnje na severu Evrope, gde piše pesme za izvođače iz Azije. Iako je daleko od Srbije, Kristina prati objave u domaćim medijima.

– Dragi novinari, moj jedini osvrt na vaš rad u poslednja dva dana biće mala ispravka – ni u jednom trenutku nisam obrisala post o Aleksandri o kom pišete. Molila bih vas da mi ne dodajete godine. Imam još 39, nekih bar mesec dana – napisala je Kristina.

Kristina Kovac fejsbuk

Međutim, Kristina je demantovala novinske napise:

– Strašno me zabavlja činjenica da su neki mediji prema meni vidno zlonamerni… Kako drugačije shvatiti plasiranje vesti da sam “pobegla u Norvešku” u kojoj “i inače provodi po nekoliko meseci godišnje”, a nakon tweeta u kom kažem: “U ovakvim danima, poželim da odem npr. na sever Norveške.” sa sve slikom predivnog pejzaža? Sirota mala bogatašica popišmanila se, i čim je zagustilo, šmugnula sa lovom, čijom, no svoga tate naravno! A ja na putu do predškolskog, kupim Mickino govance sa trotoara u kesicu i objašnjavam Tari zašto divljacima koji nas ne puste na pešačkom ne sme da govori isto ono što im ja kažem – stoji u Kristininom današnjem statusu.

Čitaj još  Dara Bubamara: Imam dobru guzu zbog seksa!

izvor: www.FOLKOTEKA.com, Kurir

Leave a Reply