Infuzija JK

Novi trend na estradi: Primanje infuzije! (FOTO)

Osim kratkih suknjica i dubokog dekoltea, na estradi je u modi i primanje infuzije. Svaki čas nekoj pevačici pozli, pa završi u bolnici na infuziji, a slike iz bolničkog kreveta kače na društvene mreže. I to ne samo da bi pokazale kako su hrabre i da se ne plaše igle, već i da jadne zbog posla ne stižu da jedu i spavaju, pa im je koktel vitamina jedini spas.

Rada sa infuzijom

– Ne smem da se razbolim! Imam toliko unapred zakazanih nastupa i putovanja koja ne mogu da odložim niti otkažem. Zato moram da pripremim svoj organizam i kao preventivu sam primila infuziju koja sadrži mnogo vitamina C i drugih komponenti za jačanje samog imuniteta – rekla je Rada Manojlović, koja se bezbroj puta zaricala da će slušati savete lekara. Ali, čim se pridigne nakon infuzije nastavlja po starom.

Jelena Karleuša kaže za sebe da je jedina osoba koja infuziju prima sa osmehom! I ona je nekoliko puta kolabirala, ali je svaki put zaključila da nema vremena da bude bolesna, slaba i iscrpljena. Najgore je prošla posle koncerta na Ušću kada je pravo sa bine primila infuziju u bekstejdžu, jer zbog iscrpljenosti nije mogla ni da stoji na nogama.

Karleusa sa infuzijom

Sanja Maletić priznaje da joj je primanje infuzije postalo odavno kao – dobar dan. Posle gotovo svakog fizičkog napora, krvni pritisak joj toliko padne da joj se smrkne pred očima pa joj je doping u obliku infuzije preko potreban. Inače, Sanja je poslednjih meseci toliko oslabila da prijatelji nisu mogli da je prepoznaju. A oslabila je tako što nedeljama gotovo ništa nije jela!

Jovana Tipšin je kolabirala u jednoj diskoteci u Bugarskoj. I umesto da završi na sceni i zabavlja obožavaoce koji su došli da je čuju, našla se u bolnici u Sofiji.

Čitaj još  Severini pozlilo na aerodromu u Riju!

Katarina Živković je pala u nesvest posle festivala u Strumici, pa je morala na infuziju i naravno sliku sa iglom u veni okačila je na Fejsbuk.

Kaca sa infuzijom

– Zadovoljna sam svojim nastupom u Makedoniji, i to je sve o čemu razmišljam. Previše sam bila iscrpljena, pa je infuzija bila neminovna – rekla je tada Katarina.

Ali, nisu samo pevačice te koje sve češće završavaju u bolnicima. I Aca Lukas je posle nastupa u Kragujevcu završio kod doktora. Doduše, na koncert je došao bolestan, sa jakom infekcijom i temperaturom, ali je stoički izdržao koncert i posle završio kod lekara.

Filip sa infuzijom

Iscrpljujuće dijete, stres, jurcanje, nedovoljno spavanja i odmora uz loše navike i previše cigareta, neminovno uzimaju svoj danak. Većina pevačica kaže da su svesne da često ugrožavaju sopstveno zdravlje kako bi bile zgodne i vitke, pa ne čudi što redovno završavaju kod lekara i na infuziji. Jedino nije jasno zašto čak i od toga sebi prave reklame. Valjda zato što za njihove pesme više niko i ne pita.

Goca Trzan o infuziji

“Mrak” zbog dijete

Suzana Jovanović nedavno je priznala kako danima ništa nije jela, samo je pila vodu, kako bi liniju doterala onako kako ona hoće. Iako je svesna da to nije dobro za njeno zdravlje tvrdoglavo tera po svome, jer kada se pogleda u ogledalo u trenutku zaboravi na glad i želju za hranom. A što mrak pada na oči od gladi nema veze…

I Zorica Brunclik priznaje da joj je muka što celog života gladuje. Nekad je gladovala jer nije imala šta da jede, a već godinama gladuje da ne bi bila debela.

izvor: www.FOLKOTEKA.com, Vesti

Leave a Reply