Novi spot Vlada Georgieva koštaće čak 80.000 evra!

Jedan od najpoznatijih kantauora Vlado Georgiev konačno je odlučio da obraduje svoje fanove novim spotom, a da će se obožavaocima čekanje isplatiti, govori i podatak da će pevač ekranizaciju pesme platiti čak 80.000 evra.

Vlado Georgiev

Mnogobrojni obožavaoci Vlade Georgieva konačno su dočekali da ih njihov ljubimac obraduje novim spotom. Prema prvim informacijama, spot za pesmu “Iskreno”, sa poslednjeg albuma “Daljina”, vratiće nam atmosferu 80-ih godina prošlog veka, kada je, kako je Vlado napisao na svom Tviter profilu, “bila bitna muzika i kada su žene predstavljane kao lepe”.

Naša ekipa uspela je da “inkognito” prisustvuje setu, te se iz prve ruke uveri da će ekranizacija pesme popularnog kantautora predstavljati pravi iskorak kada su u pitanju domaći video spotovi. Naime, u “Zepter Event Centru” sve je vrvelo od ljudi! Preko dvesta njih učestvovalo je u snimanju spota, a pored velikog broja plaćenih statista, našlo se i dosta Vladovih prijatelja koji su došli da podrže popularnog Barbu, i koji su, po nalogu reditelja, svi do jednog bili odeveni u crnu odevnu kombinaciju.

Čitaj još  Jelena Karleuša: Na dečji rođendan došla u brusu! (VIDEO)

Vlado Georgiev novi spot

Inače, režiju spota potpisuje Aleksandar Kerekeš Keki na čelu sa producentskom kućom “Visual Infinity”. Pored toga, o ekskluzivnosti ovog projekta govori i to što će za vrhunsku sliku biti zadužena prestižna Alexa kamera, te sve to svrstava spot Vlade Georgieva u zasigurno jedan od najskupljih kada je u pitanju domaće tržište.

Nakon prvog dana, ekipa je snimanje nastavila sutradan, i to u hotelu Falkenštajner i u prostorijama kompanije Komtrejd, sa naravno nesmanjenim žarom, ali i garantovanim kvalitetom. S obzirom na ono što smo sve uspeli da vidimo na setu, možemo zaključiti da je popularni Barba napravio veliki iskorak, koji će retko ko moći da sustigne. Koliko smo mi uspeli da vidimo i procenimo, dan snimanja Georgieva sigurno nije koštao manje od 40.000 evra, a budući da će snimanje potrajati par dana, krajnja računica neće se spustiti ispod cifre od čak 80.000 evra.

izvor: Svetplus

Leave a Reply