SARS i pero deformero spot

NOVI SPOT: S.A.R.S. i Veseli drugari – “Dobro jutro Srbijo” (OFFICIAL VIDEO 2015)

Beogradski bend, potpomognut dugogodišnjim prijateljima, odsvirao je urnebesnu pesmu koja će se naći na novom albumu. Grupa S.A.R.S. je, uz pomoć starih drugara sa scene, “Brkova” i Pera Defformera, izvela smehotresnu pesmu “Dobro jutro, Srbijo” koja će se naći na novom albumu beogradskog benda.

Žare, Shamso, Biške i ekipa su napravili sjajnu “sprdnju” i fenomenalno zezanje. Prilično je jasno da bi ova folk parodija za koju je, da šou bude kompletan, i tekst i muziku napisao frontmen zagrebačkih “Brkova”, ekspresno mogla da postane veliki hit.

sars novi spot 2015

S.A.R.S. će, podsećamo, veliki beogradski koncert održati 7. marta u Hali sportova na Novom Beogradu. Iz koncertne agencije “Long Play” podsećaju da prodaja karata po promotivnoj ceni od 600 dinara traje do 1. februara, i da će posle toga cena ulaznice biti 800 dinara, dok će na dan koncerta, ako ih ostane u prodaji, koštati 1.000 dinara.

Bend je, podsetimo, nedavno objavio prvi živi album “Mir i ljubav” sa 15 pesama snimljenih na skorašnjem velikom zagrebačkom koncertu u Domu sportova, pred 8.500 posetilaca.

Čitaj još  Kristijan Golubović našao novu žrtvu (VIDEO)

Pogledajte novi spot:

tekst i muzika: Shamso69
kamera: Pera i Biške
montaža: Biške

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply