jasmin selmanovic - grad pjesama spot

NOVI SPOT: Jasmin Selmanović – “Grad pjesama” (OFFICIAL VIDEO 2015)

Nakon što je prošle godine snimio prvu pesmu i spot za numeru “Zbogom jedina”, pop muzičar iz Sjenice, Jasmin Selmanović Jasko, objavio je novi singl. Jaskova nova numera nosi naziv “Grad pjesama”.

Mladi pevač je najavio da će novi singl premijerno izvesti na ovogišnjem festivalu “Stari Grad” koji se održava u Novom Pazaru.

– Prošle godine snimio sam numeru “Zbogom jedina” sa kojim sam osvojio nagradu za debitanta godine na muzičkom festivalu “Stari grad”. Nova pesma je nastavak priče te numere, a nju ću takođe predstaviti ove godine na istom festivalu – kaže Jasko.

jasmin selmanovic novi spot

Novu pesmu aranžirao je Ivan Lekić, prateće vokale u studiju otpevala je Suzana Branković, dok je deonice na gitari odsvirao gitarista Božidar Radenković. Tekst druge pesme pop pevača uredio je Edin Zlotrg.

Karijera muzičara iz Sjenice tokom protekle godine obeležena je nizom uspešnih nastupa u regionu, a česti nastupi dešavali su se i u Sjenici. Jaskove obrade poznatih pop pesama neizostavan su deo zabava većine žurki u lokalnim kafićima.

Čitaj još  Premijera spota: Jelena Tomašević - "Vertigo" Remix (OFFICIAL VIDEO 2013)

Jasmin na fejsu: https://www.facebook.com/jasmin.selmanovic.9
Tekst, muzika: Jasmin Selmanović
Aranžman: Ivan Lekic
Prateći vokali: Suzana Dinić
Gitare: Božidar Radenković

autor: Denis Selmanović

3 comments

Leave a Reply