seka aleksic i darko filipovic - 12 velicanstvenih

Novi šou ’12 veličanstvenih’: Pobednik prve emisije Darko Filipović

Sindi je insistirala da razmeni namirnica od Darka Filipovića uzme krastavac. Koketna kakva je, Sindi je priču odvukla u pravcu koji je zaintrigirao voditeljevu maštu.

Šou koji je najavljivan danima i u koji čelnici televizije Pink polažu velike nade i veruju da će biti gledan, večeras je počeo sa emitovanjem. Dvanaest osoba, koji se bave javnim poslom, pokazaće svoje kulinarske sposobnosti, a ako je verovati prvim reakcijama u emisiji, ekipa će se dobro zabavljati.

Takmičari su: Ognjen Amidžić, Milić Vukašinović, Zorana Pavić, Seka Aleksić, Marina Perazić, pevač Tropiko benda Aleksandar Cvetković, Darko Filipović, Jadranka Barjaktarević, pevačica Alegro benda Slađa, Ivana Stamenković Sindi, Saša Vidić i Maya Berović.

Na samom početku, u razmeni namirnica, došlo je do nekih neočekivanih priznanja, zbog kojih je Marinko Madžgalj morao da upozori bivšu Modelsicu Ivanu Stamenković Sindi, ali i Seku Aleksić.

Naime, Sindi je insistirala da razmeni namirnica od Darka Filipovića uzme krastavac. Koketna kakva je, Sindi je priču odvukla u pravcu koji je zaintrigirao voditeljevu maštu, pa joj je kroz smeh rekao:

sindi models selfi

– Sindi molim te, ova emisija se emituje pre ponoći. Ovo gledaju i deca – na šta se Sindi samo nasmejala.

S druge strane, Seka je prvo pokušala da na kvarno odabere namirnice, a zatim se pozivala na Željka Mitrovića kako je njoj dozvoljeno.

Samo nekoliko takmičarskih mesta dalje, pobunila se i Maya Berović, rekavši sledeće:

– Marinko, gde su jaja? Zašto nema jaja? Kako da napravim jelo bez jaja?

maja berovic rijaliti

Iako je Maya bila ozbiljna, Marinko se u jednom trenutku nasmejao i nastavio dalje, a gledaoci su shvatili da je ekipa itekako raspoložena za dobro druženje, pa će ovo svakako biti veliki šou ili bar tako izgleda.

Čitaj još  Milica Pavlović snimila spot za novu pesmu!

Pobednik prve epizode je Darko Filipović koji je osvojio 12 poena. Drugo mesto osvojila je Seka Aleksić koja je čitavo veče preko društvenih mreža objašnjavala kako je Darko pobedio jer je spremio gotovo jelo što i jeste delimično istina, ali svakako nije kolegijalno s njene strane.

Madžgalj savetovao Maju da stavi so na posekotinu!

Pevačica Maja Berović za sebe je rekla da je dobra kuvarica, međutim već u prvoj kulinarskoj emisiji doživela je mali peh.

Naime, Maja je najpre pohvalila samu sebe u emisiji “12 veličanstvenih” da je odlična kuvarica, a zatim se posekla, te se požalila voditelju Marinku Madžgalju.

– Ja sam se posekla, a ti nisi čuo moje vapaje – požalila se pevačica, a voditelj joj je brže bolje dao savet.

– Brzo stavi malo vode i soli i prolazi – rekao je Madžgalj.

izvor: Svet, www.FOLKOTEKA.org, Kurir

One comment

Leave a Reply