lepa brena skandal u grandu

Novi skandal u Grand produkciji!

Popović pozvao Zmijančevu da se kao tajni član žirija pojavi u takmičenju, a onda joj je otkazao gostovanje. Ona za sve krivi gazdaricu „Granda“.

Vesna Zmijanac besna je na Lepu Brenu jer je ubeđena da je ona uticala na Sašu Popovića da joj otkaže učešće u „Zvezdama Granda“, gde je trebalo da bude tajni član žirija.

Izvori bliski Zmijančevoj ispričali su da je ona još pre mesec dana dobila poziv od direktora „Granda“ da učestvuje u najgledanijem muzičkom takmičenju i da je pristala, ali da je njena koleginica sve to stopirala. Od tada Vesna svima priča kako se još više razoračala u Brenu i da je ovim potvrdila da joj je smrtni neprijatelj.

– Vesni je bilo čudno što je Popović zove jer su u poslednje vreme imali razmirice, ali je poziv rado prihvatila. Taman kad se ponadala da je sve to zaboravljeno, direktor „Granda“ joj je poslao poruku u kojoj ju je obavestio da se snimanje emisije otkazuje i da će joj javiti kada će biti zakazano. Međutim, Vesna je predosetila da nešto nije u redu, pa se raspitala kod svojih prijatelja u „Grandu“ i saznala da je Popović umesto nje zvao Ivana Milinkovića iz Legendi. Njoj je to bilo dovoljno da zaključi da je Brena uticala na Sašu da joj otkaže snimanje – kaže izvor blizak pevačici.

Od tog trenutka Zmijančeva se ne smiruje. Zvala je mnoge kolege i žalila se da joj Brena namešta razne smicalice i da je tako radila tokom cele njene karijere.

– Nema kome se nije jadala. Meni je rekla da je Brena mrzi iz dna duše, da hoće da je sahrani i uništi, da se godinama unazad pretvarala da su prijateljice, a da je u stvari nikada nije volela. Rekla mi je da ni mrtva više neće okrenuti njen broj posle svega što joj je uradila. Vesni je sada krivo što nije prihvatila poziv da bude u žiriju „Pinkovih zvezda“, koji je odbila da se Saša i Brena ne bi ljutili na nju – završava naš izvor.
Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Vesnom, ali ona do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive, dok je Brenin telefon bio nedostupan.

Čitaj još  Isplivali šokantni detalji prebijanja Nataše Bekvalac!

Zmijančeva odavno ljuta

Kako je magazin Stars objavio krajem oktobra prošle godine, Vesna Zmijanac je i tada bila besna na Lepu Brenu zbog toga što je nije pozvala da joj čestita rođenje unuke Ree.

– Brena je mrtva za mene! Ajde što me prozivala dok sam bila na „Farmi“, ali da mi ne čestita rođenje unuče?! Nikad neću progovoriti s njom. Sram je bilo, bre! Šta ona ima protiv mene?! Ovo mi je dokaz da me nikad nije podnosila, samo se pretvarala u javnosti. Sad su mi jasne sve te njene izjave koje je davala s vremena na vreme, a u kojima bi me dobro potkačila – rekla je tada Vesna prijateljima.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

One comment

Leave a Reply