starlete zaratile

Novi rat: Farmerka protiv starleta iz Parova!

“Svi znamo ko je Stanija. Da nije praznoglava, ne bi je u svakom rijalitiju neko jebao iza štale”, rekla je Tijana.

Ajfonka i Diskrecija ne mogu da oproste Dobrojevićevoj što je rekla da su učesnice „Parova“ praznoglave, pa su rešile da joj vrate na njihov način.

Tijana Ajfon i Maca Diskrecija započele su rat sa Stanijom Dobrojević nakon njene izjave da su „starlete u rijalitiju ‚Parovi‘ praznoglave i glupe“.

Iako su navikle na svakakve komentare o sebi, tvrde da ih je koleginica veoma neprijatno iznenadila. Uvređene starlete iz vile u Zemunu poručuju Dobrojevićevoj da je ološ.

– Zar da starleta udari na starletu? – pitale su se Maca i Ajfonka u rijalitiju.

Tim povodom kontaktirali smo s ovim starletama. Tijana je jedva dočekala da raspali po Staniji.

– Svi znamo ko je Stanija. Da nije praznoglava, ne bi je u svakom rijalitiju neko jebao iza štale. Glupo je i komentarisati šta svaki ološ u prolazu kaže jer im time dajemo na značaju. Svi znaju da se slikala gola i slala fotke novinarima samo da bi se našla u medijima. Izmišlja da radi u kazinu u Americi, a onda se nađe kod Hjua Hefnera. Baš on skuplja studentkinje s fakulteta. Ona je prevaziđena, jedinu popularnost ima u rijalitiju, i to ako odglumi neku zaljubljenost, s Filipom Panajotovićem ili Kristijanom Golubovićem. Visoka je metar, ide od jednog do drugog, ali od toliko seksa neće porasti, niti će biti pametnija – besna je Tijana.

Čitaj još  Parovi: Nataša ponizila Gastoza pred kamerama!

Maca tvrdi da je sve postigla na pošten način.

– Imam 24 godine, mene ljudi vole jer imam i telo i dušu. Ne bi me toliko njih podržavalo da sam praznoglava. I jasno je da nisam glupa kad sam uspela da se izborim za sebe, svoju pesmu, spot… – kaže Diskrecija i pita se ko je uopšte Dobrojevićeva:

– Ko je ta Stanija?! Nema ništa na sebi za gledanje, a ni u sebi. I ko je onda praznoglav, ona ili ja?! Muka mi je da me ogovaraju osobe koje me ne poznaju.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

One comment

Leave a Reply