Novi neviđeni skandal u rijalitiju (VIDEO)

Iako se na Mirelinom licu videlo da je ona praktično u nesvesnom stanju, Mili nije hteo da je ostavi na miru, a ona je pokušala i rukom da ga odgurne od sebe.

Gledaoci popularnog rijalitija ponovo su imali priliku da na televiziji sa nacionalnom frekvencijom gledaju degutantne scene, koje bi mogle da imaju elemente krivičnog dela.

Radi se o stravičnim scenama koje su emitovane na televiziji “Hepi” u noći između subote i nedelje, kada je u vili u kojoj se snima ovaj rijaliti održano venčanje. Tom prilikom skoro svi ukućani bili su pod dejstvom alkohola, a dvoje učesnika Milutin Radosavljević Milija i Mirela Lapanović završili su u krevetu u spavaćoj sobi.

Iako se na Mirelinom licu videlo da je ona praktično u nesvesnom stanju, Mili nije hteo da je ostavi na miru, a ona je pokušala i rukom da ga odgurne od sebe. Ipak, on je nastavio da navaljuje, a na kraju je legao preko nje. Sudeći po onome što su gledaoci mogli da čuju i vide, imali su seksualni odnos.

Mirela, koja kod kuće ima nevančanog supruga i dete, sutradan je tvrdila da se ničega ne seća i da nije pristala na seks.
– Jeste li vi normalni? Bila sam pijana, znate dobro da sam završila na infuziji nakon toga! Kakav seks? Ako nastavite da pričate o tome, ispašće da je bilo silovanje – vikala je ona.

Čitaj još  Farma: Dušica Grabović u novoj akciji (VIDEO)

Iako se ova događaj desio pre nekoliko dana, još uvek niko nije reagovao na jezive scene koje su emitovane na televiziji.

Snimak Mirelinog i Milijevog odnosa pogledajte OVDE

izvor: EPK

2 comments

Leave a Reply