Novi estradni rat na pomolu: Seka Aleksić i Milan Stanković!

Pevačica je za Milanove uvrede da je debela saznala od prijateljice, budući da je u Minhenu, te je brže-bolje, javno zapretila Stankoviću batinama.

Seka Aleksic

Posle Jelene Karleuše sa kojom je već neko vreme u lošim odnosim, pevačica “zaratila” i sa bivšim momkom Rade Manojlović.

– Gladan sam, nervozan sam koliko sam gladan. Ne mogu da jedem pre nastupa, moram kad završim. Neću da se najedem i izađem na scenu, pa da izgledam kao Seka Aleksić – našalio se Milan Stanković za dnevni list.

Tviter poruke

Nedugo nakon što se u medijima pojavila ova Milanova izjava, Seka Aleksić se oglasila na svom Tviteru gde je okačila privatnu prepisku između nje i njenog prijatelja, koji joj je preneo Stankovićev komentar. Uz to, čini se vrlo ljuta pevačica je napisala:

– Napuderisanom sa ženskim prstenjem bih preporučila da me zaobiđe, inače ću mu lično lupiti šamarčinu kada ga vidim! Već treći put ovo radi!

Ubrzo je usledio i odgovor Milana Stankovića:

– Dirnete ih u centar sujete i posmatrate koliko zla i nesreće iz njih može poteći. Kakva septička jama od ljudi! Veliki vernik, humanista.

Čitaj još  Dragan Stojković Bosanac: Muzika služi poluprostitutkama da se lakše prodaju!

Da li će posle estradnog rata koji vodi sa Jelenom Karleušom, a čiji se epilog čeka na sudu, Seka započeti još jedan – videćemo.

Milan Stankovic tviter

izvor: Puls, Telegraf

Leave a Reply