cuca i saban selfi poljubac

Novi dokazi o Šabanovoj vezi sa Cucom!

Ne samo da su Cuca i Šaban bili u ljubavi već su neke svoje intimne trenutke i ovekovečili za sva vremena.

Šaban Šaulić više ne mora da krije vezu sa Ivonom Negovanović Cucom jer su procurele fotografije iz njihove spavaće sobe!

Kralj narodne muzike već godinama priča da ništa nije imao sa mladom pevačicom, ali fotke iz njenog ukradenog telefona ga demantuju. Ne samo da su Cuca i Šaban bili u ljubavi već su neke svoje intimne trenutke i ovekovečili za sva vremena.

Na fotografijama koje je objavio nedeljnik vide se Cuca i Šaban iz najsrećnijih dana. Prvo se ljube, pa se mršte, a onda i zagrljeni poziraju. Pevačica se nije mnogo potresla kada joj je nestao telefon sa ovim slikama:

– Telefon mi je ukraden pre nekoliko meseci. U njemu sam imala sve što svaka normalna devojka ima; prepiske, fotografije, uspomene – rekla je Cuca.

Njena advokatica Sonja Savin ističe da se ona za sada neće oglašavati ovim povodom.

– U ovom trenutku ne mogu da dajem nikakve informacije. Poslali smo svima dopis da ćemo tužiti sve medije koji povrede čast Ivone Negovanović Cuce – rekla nam je Sonja.

cuca i saban zagrljeni
cuca i saban zagrljeni

Šaban juče nije odgovarao na pozive novinara. Na njegov broj se javio čovek koji se predstavio kao Šaulićev prijatelj:

– Šaban spava, ne mogu da ga probudim. Kasno je došao sa nastupa – rekao je Šabanov drug.

Kako saznajemo, Šaulić je u toku jučerašnjeg dana hitno otputovao za Istanbul, gde će boraviti nekoliko dana, valjda, dok se ne stiša bura u javnosti zbog objavljivanja najnovijih dokaza njegove veze sa Cucom.

U odbranu “kralja narodne muzike” skočio je njegov dobar prijatelj Hasan Dudić, koji je ubeđen da iza plasiranja ovih fotografija stoji upravo Cuca:

Čitaj još  NOVI SPOT: Milan Stanković ft. Jala Brat i Buba Corelli - "Ego" (OFFICIAL VIDEO 2017)

– Zgadio mi se život kada sam video te slike. Šaban je moj brat i čovek koji nema nijednu mrlju u karijeri. Zato me duša boli što je dopustio sebi da ga jedna uličarka bruka. Cuca namerno plasira te slike da bi mu uništila život i karijeru. A svi znamo ko je ona… Samo onaj ko je žurio na autobus nije bio s njom – kaže Hasan i dodaje da je Šabanova ljubavnica izabrala pogrešan način da se reklamira u medijima:

– Bolje da je Šabana iskoristila da postane pevačica, umesto što se promoviše kao njegova švalerka.

Šabanova žena: To su bljuvotine

Šabanova supruga Gordana Šaulić tvrdi da nije videla fotografije na kojima su njen muž i Cuca.

– Nisam to videla, ne znam o čemu se radi – rekla je gospođa Šaulić, a kada smo joj opisali fotografije, kratko je dodala:

– To je degutantno. Ja sam poslednja osoba koja treba da komentariše te bljuvotine.

izvor: Kurir Stars

One comment

Leave a Reply