jeca krsmanovic detalji ubistva

Novi detalji stravičnog ubistva mlade pevačice!

Nakon prvog telefonskog poziva se niko nije javljao, a poslednji put se sa druge strane žice čula samo tišina koja je trajala 43 sekunde.

Na obdukciji tela pevačice Jelene Marjanović utvrđeno je da je smrt nastupila nakon nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu. Na obdukciji nije utvrđeno da je Jelena silovana.

Zoran Marjanović, suprug Jelene Krsmanović Marjanović (33) koja je pronađena mrtva u nedelju oko podneva u kanalu kod nasipa u Borči, i dalje je u pritvoru, ali prošao je i drugi poligraf, objavio je TV Pink.

Iako je muž ubijene pevačice već prošao poligraf, zadržan je u policiji. On je, naime, tokom ispitivanja bio pod uticajem sedativa, a kako su mu dolaskom na saslušanje konstatovane povrede na rukama očekuje ponavljanje poligrafa. Nezvanično, ponavljanje je neophodno i jer je on tokom prvog ispitivanja dao neke kontradiktorne izjave. Poligrafsko ispitivanje prošli su i Zoranovi roditelji, kao i sin iz prvog braka.

Inače, procurela je informacija da je ubijenu pevačicu Jelenu Marjanović majka zvala dok je trajala potraga za njom. Pozvala ju je u dva navrata. Nakon prvog telefonskog poziva se niko nije javljao, a poslednji put se sa druge strane žice čula samo tišina koja je trajala 43 sekunde.
Kako je ispričala Jelenina kuma, pevačica se prvi put čula sa majkom u subotu oko 15 i 35, kada joj je rekla da ide na trčanje, nakon čega će joj doneti ručak, pošto je bila bolesna.

Čitaj još  Bivša učesnica rijalitija u zatvoru!

– Jelenina majka je Jelenu ponovo pozvala u subotu posle podne, oko 10 do 5, kada joj je odbijen poziv. Pola sata kasnije, u 17 i 20, majka je pozvala još jednom. Tada se neko javio na telefon, ali se sa druge strane čuo muk, koji je trajao 43 sekunde – rekla je Jelenina kuma.

Jelenin mobilni telefon pronađen je oko 5 sati ujutru, samo 30 metara od mesta na kom je, satima kasnije nađeno njeno telo. Pored telefona policija je pronašla i patike, šnalu i trenerku.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

2 comments

Leave a Reply