Nina Badrić se rugala bolesnom detetu?!

Nina je na Instagram okačila sliku devojčice i ispod postavila smajlije, koji mogu da se protumače kao „plačem od smeha“ i ne „mogu to da gledam“, a diči se humanošću.

Nina Badric

Nina Badrić se grubo našalila s bolesnim detetom. Poznata pevačica je, kako piše hrvatski portal, na svom Instagram profilu objavila portret nepoznate devojčice koja se sama slikala.

Kako se može zaključiti, reč je o detetu koje nije iz zemalja regiona i na prvi pogled je uočljivo da boluje od nekog poremećaja u razvoju. Objavljivanje same slike ne bi bilo tako sporno da pevačica nije postavila komentar koristeći smajlije, koji se mogu protumačiti kao „plačem od smeha“ i „ne mogu to da gledam“.

Popularnu pevačicu je na društvenoj mreži za razmenu fotografija glavni i odgovorni urednik portala Franko Pavić upozorio da je njen post sramotan i nikako poželjan za osobu koja je nekoliko puta iskazala podršku programima Unicefa i učestvovala u mnogim humanitarnim akcijama. Nina je odmah obrisala kritiku, a posle nekoliko minuta i spornu fotografiju.

Sporna slika devojcice

Nepun sat nakon objave teksta na sajtu ona se, kako pišu, javila sa skrivenog broja, tražeći objašnjenje zašto je objavljen članak. Nina je obavestila da razgovor snima, a u svoju odbranu je rekla:

– Osim mene na mom Instagram profilu radi još nekoliko ljudi. Ja nisam nikakva humanitarka.

Čitaj još  Jelena Rozga seksi slikama najavila singl!

Nina: Nisam nikoga uvredila!

Službe za odnose s javnošću Nine Badrić na naše pitanje o incidentu odgovorila je mejlom. U njemu nijednom nije demantovano da je pevačica postavila smajlije ispod slike, ali je, između ostalog, napisano sledeće:

– Nina Badrić u 20 godina svoje karijere nikad nije uvredila bilo koga, a kamoli osobe kojima je potrebno saosećanje ili bilo kakva pomoć. Mi ovim putem molimo dotičnog gospodina (Franka Pavića, prim. aut.) da i on lično takođe pomogne konkretnim akcijama ili novčanim sredstvima mnogim ljudima kojima je pomoć potrebna.

izvor: Kurir

Leave a Reply