Nina Badrić napunila Sava centar i raznežila Beograđane (FOTO)

Popularna hrvatska pevačica pevala svoje najveće hitove, a društvo na sceni pravili joj kolege Petar Grašo i Mirza Šoljanin.

NIna Badric u Beogradu

Jedna od najvećih regionalnih zvezda Nina Badrić održala je sinoć koncert pred prepunom salom Sava centra. Publiku je već od druge pesme digla na noge, a ostavila je u suzama. Kao gosti koncerta nastupili su Petar Grašo i Mirza Šoljanin, s kojim pevačica ima duet „Duše su se srele“.

Nina Badric Sava centar

Noć puna ljubavi

Uz posebnu scenografiju, Badrićeva je koncert počela pesmom „Čežnja“ i raznežila gotovo sve prisutne, a potom im se obratila.

– Moj prvi nastup u Beogradu bio je upravo na ovom mestu. Od tada se štošta promenilo, neki su se tad sastali, neki rastali, dok je neke moja pesma doživotno spojila. Želim vam noć punu ljubavi – rekla je, između ostalog, elegantno odevena hrvatska pop zvezda.

NIna Badric u Sava centru

Koncert je nastavila novom pesmom s poslednjeg albuma „Nebo“, a već na prve taktove prisutni su stali na noge i do kraja koncerta nisu stali. Pevali su se hitovi „Takvi kao ti“, „Dodiri od stakla“, „Neka te voli“

Čitaj još  Goca Božinovska: Zbog mene su zubima lomili čaše!

Nina Badric Sava centar

I poznati uživali

U publici je preovladavala ženska populacija, a u prvim redovima bilo je i poznatih ličnosti. Numere poznate umetnice došli su da čuju voditelj Boško Jakovljević, glumica Kalina Kovačević, pevač Danijel Pavlović, bivša manekenka Marija Tarlać, pevačica Mina Kostić i mnogi drugi.

Nina Badric Sava centar

NIna Badric koncert

izvor: Kurir
foto: NightLife

Leave a Reply