Nina Badrić muvala frajere po Beogradu!

U toku nastupa u „Bašti kod Juge“ Badrićeva gledala muškarce, a jednog je pozvala da se sretnu u Grčkoj ili Turskoj na letovanju.

Nina Badric u Beogradu

Nina Badrić preksinoć je nastupila u „Bašti kod Juge“. Posle dana odlaganja zbog kiše, konačno je zapevala svoje najveće hitove iz 20 godina duge karijere, a klub je bio tesan da primi sve ljubitelje zagrebačke pevačice.

Nina je koncert otvorila pesmom „Takvi kao ti“, a zatim se na pola prve strofe obratila publici.

– Dobro veče, prijatelji moji. Hvala vam što ste došli u ovaj prelepi klub da me slušate. Večeras smo zbog vas zaustavili kišu. Nemate obavezu da mi aplaudirate, već samo da uživate i volite se – rekla je Nina.

Nina Badric Beograd

Sledili su hitovi „Čarobno jutro“, „Znam te ja“ i „Da se opet tebi vratim“. Nina je iskoristila priliku da pozove na scenu i jednu devojku iz publike.

– Lepo je čuti nekoga kako peva tvoju pesmu – dodala je Nina, a zatim je počela da odmerava frajere u publici:
– Koliko dobrih komada ima u Beogradu. Gde ćeš, ti mali, na letovanje? Grčka, Turska, da se tamo sretnemo?! Sutra mi napiši na Fejsu!

Na koncertu nije bilo mnogo poznatih ličnosti, a rado viđena gošća u našoj prestonici i za to je imala objašnjenje:

Čitaj još  Ivan Marinković šokiran novom Gocinom tužbom!

– Moji beogradski prijatelji nisu javne ličnosti. Njihova imena ništa vam ne znače. Volela bih da dođe Ivan Ivanović sa ćerkom Stašom, ali nije mi se najavio – rekla je Badrićeva.

Među brojnim gostima koji su uživali u Nininom nastupu bili su Milan Kalinić, Katarina Rebrača, Bojan Bjelić, Ivana Baltić, Raka Marić i Mika Kostić.

Nina Badric i Milan Kalinic

izvor: Kurir

Leave a Reply