Nina Badrić: Dueti bez promašaja

Pevačica je snimila novu numeru – “Čežnja” kojom najavljuje “Best of” kompilaciju, na kojoj će se naći svi njeni hitovi u poslednjih deset godina

Nina Badric - www.FOLKOTEKA.com

Pevačica Nina Badrić je snimila novu numeru – “Čežnja” kojom najavljuje “Best of” kompilaciju, na kojoj će se naći svi njeni hitovi u poslednjih deset godina. “Čežnja” je balada koju Badrićeva autorski potpisuje sa svojim saradnikom Antom Geljom. Posebno mesto na Nininom albumu pripašće duetima koje je ova popularna pevačica snimila sa kolegama iz regiona, među kojima su i Dino Merlin, Emilija Kokić, Hari Varešanović i drugi.

– Nikad nisam imala ništa protiv snimanja dueta, lepo je kad i na taj način sarađujete sa kolegama – kaže Nina. – Ali dueti moraju da se dogode, da se sklope sve kockice. Snimala sam ih samo kad me osvoji pesma i kad osetim da u njenom izvođenju dolazi do muzičke hemije između mene i drugog interpretatora. Zato danas mogu reći da, kada su dueti u pitanju, nisam imala nijedan promašaj.

Na pitanje da li postoji još neki kolega sa kojim bi rado snimila duet, Nina kaže da joj je, pre svega, najvažnije da su u pitanju vrsni profesionalci.

Čitaj još  10 Fitness Rules Every Man Should Break

– Među njima onda ne pravim nikakvu razliku. Tako bi, recimo, veoma rado snimila duet sa Tonijem Cetinskim, ali i sa Harisom Džinovićem ili Halidom Bešlićem. To su i pevači kod kojih prepoznajem energiju koju ja imam – veli pevačica.

Leave a Reply