nikolina kovac o borbi sa tumorom

Nikolina Kovač: Preživela sam dramu zbog bolesti!

“Pošto su ustanovljene promene na grliću materice, urađena je biopsija. Kada su mi saopštili da su velike šanse da je tkivo maligno i da se pripremim za izuzetno tešku borbu, pitala sam se da li je moguće i zašto se sve to dešava”, priča Nikolina.

Pevačica Nikolina Kovač Kapor (24) i njen suprug Saša Kapor preživeli su porodičnu dramu kada je mladoj Zvezdi Granda otkriven tumor grlića materice.

– Zbog trudnoće nisu mogli da mi urade kompletan pregled, ali iz predostrožnosti nisam se porađala prirodnim putem, već carskim rezom. Posle toga moralo je da prođe određeno vreme, i onda sam otišla na preglede. Pošto su ustanovljene promene na grliću materice, urađena je biopsija. Kada su mi saopštili da su velike šanse da je tkivo maligno i da se pripremim za izuzetno tešku borbu, pitala sam se da li je moguće i zašto se sve to dešava. U tom trenutku imala sam tek 23 godine, i takve stvari retko kad se događaju toliko mladim osobama – rekla je Nikolina.

nikolina i sasa

– U tim, najtežim trenucima, čovek kao da dobije neku ultrasnagu. Osećala sam se kao vanzemaljac. Znala sam da je teško, ali u sebi sam verovala kako to ne može da se desi, zato što imam nekog kome sam potrebna. Predodređena sam za ulogu majke i za to moram da živim. Ne mogu tek tako da nestanem – dodaje pevačica.

Čitaj još  Intervju Dara Bubamara: Neću valjda pod tuš obučena!

Posle izvesnog vremena, stigli su rezultati…

– Ispostavilo se da je reč o dobroćudnom tumoru koji je na vreme odstranjen. Nalazi pokazuju da je sve u redu.

Pevačica je bila u strahu jer su joj se desile, istovremeno, dve teške stvari.

– Zbog komplikacija na porođaju, Nikolaj je imao vodu u plućima, pa je bio prebačen na Institut. Sada je dobro, prejak je i presladak! – kaže pevačica.

izvor: Story

4 comments

Leave a Reply