Nikolina Kovač: Naš sin je dobio svoju prvu bitku!

“Pošto sam se porodila carskim rezom, mom sinu je u plućima ostala voda koju nije uspeo da apsorbuje i zbog toga je devet dana morao da provede na Institutu za majku i dete”, rekla je Nikolina.

Nikolina i Sasa sa bebom

Mladi bračni par Nikolina Kovač i Saša Kapor već nakon prvog sastanka shvatili su da su stvoreni jedno za drugo, a posle samo tri meseca veze saznali su da će postati roditelji. Samo nekoliko dana pre rođenja njihovog sina poznati par venčao se u krugu kumova i uže familije, a u prvim danima života njihove bebe prošli su kroz težak period jer je zbog komplikacija njihov sin morao izvesno vreme da provede u inkubatoru.

– Pošto sam se porodila carskim rezom, mom sinu je u plućima ostala voda koju nije uspeo da apsorbuje i zbog toga je devet dana morao da provede na Institutu za majku i dete. Ne volim da se sećam tog perioda, najbitnije mi je da je sada zdrav i napredan dečak – iskrena je Nikolina.

– Bilo je teško u bolnici kada su drugim porodiljama donosili decu, a ja nisam imala priliku da vidim svog mališana. Zapravo, pokazali su mi ga samo kada sam se probudila iz anestezije i odmah su ga odveli u inkubator. S druge strane, strahovala sam da Saša i moja mama kriju nešto od mene i da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljnije ugroženo nego što je zaista bilo – govori pevačica.

Saša objašnjavada je NIkolina po izlasku iz prodilišta odmah smo otišli na Institut za majku i dete.

– Ona je među svim bebama prvo ugledala Nikolaja i rekla kako je lepo ovo dete, a ja sam joj rekao da je to naš sin. Tada smo svakodnevno nosili njeno mleko kojim su ga hranili i tada je počeo najviše da napreduje. Bio je devet dana na bolničkom lečenju, ali nama je to trajalo kao čitava večnost. Poslednja dva dana moja supruga je bila s njim jer je imala obuku za majke.

Čitaj još  Marko Vanila i Sandra Afrika se ludo provodili!

Srećni roditelji izabrali su za svog mališana ime Nikolaj jer to ime znači pobeda, a ispostavilo se da mu ime priliči jer je dobio svoju prvu životnu bitku.

– Ništa mi nije teško kada je u pitanju moj sin. Mnogi me pitaju da li mi smeta da ustajem noću, a moj odgovor je da mi to nimalo nije teško. Mislim da je velika privilegija podizati malo dete koje u potpunosti zavisi od vas. I Saša se odlično snašao i zna da menja pelene ili da kupa bebu, i što više vreme prolazi sve smo uigraniji kao tim – tvrdi Kovačeva.

izvor: Hello

Leave a Reply