nikolina kovac o silikonima

Nikolina Kovač: Dosta je silikona, zar treba da se stidimo sebe?!

Pevačica je javno progovorila o današnjem idealu lepote i zapitala se kakvo je ovo vreme u kom živimo.

Nikolina Kovač je jedna od malobrojnih žena estrade koja nije radila nikakve estetske operacije na sebi, odlučila je da otvoreno progovori o i da svoje mišljenje o ženskoj lepoti u današnje vreme.

Pevačica je na društvenim mrežama napisala kratko otvoreno pismo u kom objašnjava da joj smeta što današnje devojke sa prirodnim oblinama poistovećuju sa devojkama koje su vršile plastične operacije.

Uz to, Nikolina je priložila i fotografiju na kojoj je na jednom delu pevačica na kakvu smo navikli, a na drugom delu su njene usne i grudi obrađene u fotošopu.

nikolina kovac sa i bez silikona

– Ponekad pomislim da je nepravda prema svim devojkama koje imaju prirodne atribute to što svi misle da su i one plastične. Lično nemam ništa protiv estetske hirurgije, ali mi zasmeta kada komentarišu da sam radila razne estetske intervencije. Volela bih da devojke koje su prirodno lepe to i promovišu na pravi način, a ne da budu zasenjene silikonskim kraljicama. Da li je došlo vreme kada bi trebalo da nam budu neprijatno što smo prirodne – napisala je Nikolina.

Čitaj još  Šaban Šaulić rasplakao publiku u Americi! (FOTO)

Podsetimo, Nikolina je proteklog meseca preživela težak period. Naime, otkriven joj je nikolina kovac operisala rak grlića materice i operacijom je sve rešeno u najboljem redu, ali kako kaže, najveću podršku imala je od svoje porodice.

izvor: EPK

One comment

Leave a Reply