nikolija i relja zajedno u dominikani

Nikolijina ispovest: S razlogom smo Relja i ja krili našu vezu!

U razgovoru koji donosi i prve zajedničke fotografije srećnog para, budući roditelji otkrivaju kako je među njima planula ljubav i kako uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

Baš kao u najvećim filmskim ljubavnim obrtima tekao je i put od poznanstva do strasne i iskrene veze dvadesetpetogodišnje pevačice Nikolije Jovanović i njenog vršnjaka, glumca i frontmena popularne grupe “Elitni odredi” Relje Popovića. Privlačnost je, kažu u prvom zajedničkom intervjuu, došla sa međusobnim razumevanjem, a čim su našli zajednički jezik, počeli su da žive zajedno. U vezi su već nekoliko meseci, a svoju romansu rešili su da obelodane početkom januara kada su otputovali na zajednički odmor u Dominikansku Republiku.

Po povratku sa Kariba sačekala ih je još jedna divna vest – tačno na Bogojavljenje saznali su da će postati roditelji. Taj podatak umnožio je njihovu radost, koju su podelili sa najmilijima. Neopisiva sreća zbog prinove proširila se neslućenim tempom, pa je vest o Nikolijinoj trudnoći postala glavna tema svih novina, iako je ona tek na pragu drugog meseca trudnoće.

U razgovoru koji donosi i prve zajedničke fotografije srećnog para, budući roditelji otkrivaju kako je među njima planula ljubav i kako uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

trudna nikolija nastup

Nikolija, kada ste snimili istoimenu pesmu, verovatno niste ni slutili da ćete, kao u njenim stihovima, svakodnevno biti tema novina. Prija li vam medijska gungula koja se stvorila oko vaše veze sa glumcem i pevačem Reljom Popovićem?

– Prija mi veza, ali ne i gungula koju ona stvara, jer u suprotnom ne bismo ovoliko krili da smo zajedno. S druge strane, naša veza je primarni deo mog privatnog života, kao i svakom ko voli, a kad je ljubav očigledna, nju je nemoguće sakriti, u našem slučaju od javnosti, jer smo poznate ličnosti.

Trudna Nikolija tri sata đuskala na nastupu!

Od kada se pojavila informacija da je Nikolija Jovanović u drugom stanju, ona se ovim povodom nije oglašavala, ali je u subotu uveče došla na nastup u Nišu, i to vrlo raspoložena.

Čitaj još  Jelena Karleuša slikala stopala za fanove!

Mlada reperka je već ranije imala zakazanu tezgu, a za njen nastup kupljeno je oko 1.000 karata. Kako ne bi razočarala svoje fanove, Nikolija se pojavila oko ponoći u diskoteci vrlo raspoložena i puna energije. Niko nije mogao da vidi njen stomak, jer je, verovatno namerno, obukla nešto širu majicu.

trudna nikolija nastup

– Nikolija je stigla oko ponoći i sve vreme je bila nasmejana i dobro raspoložena. Nakon pola sata krenula je sa nastupom, a publika je dočekala sa velikim aplauzom. Puna tri sata je pevala i igrala, kao da nije u drugom stanju, iako znam da su prva tri meseca trudnicama najmučnija. Na kraju se zahvalila svima koji su došli i bez zadržavanja krenula nazad u Beograd. Sa njom nije bio Relja, došla je sa dva prijatelja. Takođe sam primetio da je sve vreme pila vodu – rekao je izvor koji se zatekao na licu mesta.

izvor: Hello, Alo

2 comments

Leave a Reply