nikolija jovanovic izgubila bebu

Nikolija: U lošem sam stanju, smara me svaka priča!

Ćerka Vesne Zmijanac je na redovnom pregledu saznala da bebino srce ne kuca…

Pevačica Nikolija Jovanović juče je izgubila bebu u trećem mesecu trudnoće. Ćerka Vesne Zmijanac posle tri nedelje otišla je na redovnu kontrolu, gde je ultrazvukom ustanovljeno da je plod mrtav.

Budući da se pevačica radovala prinovi, koju je čekala sa Reljom Popovićem, bila je u šoku nakon saznanja da je bebi srce prestalo da kuca. Kiretaža je zakazana danas na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

– Nikolija je vodila računa o svemu jer je želela da do kraja iznese trudnoću. Nažalost, do toga nije došlo. Kada je pretposlednji put bila na pregledu, sve je bilo u najboljem redu, a ovo je sada za nju bio veliki šok. Lekari su na snimku videli da je plod bio iste veličine kao prošli put, da se ni milimetar nije makao, niti porastao – rekao je dobro obavešteni izvor i dodao da je Jovanovićeva preplakala ceo dan.

Izvor dodaje i da je Nikolija zapala u depresiju jer nije ni slutila da će je ovo zadesiti.

– Relja je sve vreme uz nju i teši je, iako je njemu teško koliko i njoj. Pogodilo ih je i to što su nedavno počeli da žive zajedno nadajući se da će za šest meseci držati bebu u naručju – priča izvor i dodaje da će oni prebroditi i ovo.

nikolija i relja na odmoru

Nikolija je potvrdila naša saznanja.

– Uz dužno poštovanje, bez mnogo kuknjave i zvanja, to me jako smara trenutno, izgubili smo bebu. Nigde ne žurimo jer ćemo napraviti novu. U lošem sam stanju i pokušajte da razumete kako se osećam. Ne bih volela da na to gledate kao novinari nego kao ljudi. Nisam želela da se ovo sazna još neko vreme dok se ne obaveste moji najbliži. Najmanje što želim u ovom momentu jeste medijski pritisak – rekla je pevačica.

Čitaj još  Romana Panić smuvala fudbalera! (FOTO)

I Vesna Zmijanac je u šoku.

– Tačno je to što ste čuli – Nikolija je izgubila bebu. Teško mi je zbog ovoga, ali moram biti uz nju. Ona je za to saznala na pregledu. To je sve što mogu da vam kažem – izjavila je folk zvezda.

Relja Popović: Težak dan

Član grupe Elitni odredi Relja Popović sinoć je na svom Fejsbuk profilu obavestio fanove da ipak neće postati otac.

– Dragi prijatelji, ne želim nikoga da opterećujem svojim privatnim životom, ali kako bih sprečio medijske priče, želim da vas obavestim da smo danas Nikolija i ja saznali da smo izgubili bebu. Ovo je za nas težak dan i samo ne želim da se od toga pravi nepotrebna senzacija – napisao je Relja.

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply