nikolija jovanovic na plazi

Nikolija: S razlogom ćutim o svom životu, ali ću uskoro progovoriti!

“Odučila sam da ne komentarišem svoj privatni život, ali kada odlučim da progovorim čućete”, rekla je pevačica.

Nikolija Jovanović saslušana je juče u poreskoj upravi, a na pitanje da li je iznenadio ovaj poziv s obzirom da je tek na početku karijere, pevačica je rekla:

– Polaskana sam jer su me konačno shvatili kao pevačicu, iako sam ja bila student do 2013, ali o tome ćemo unutra – rekla je vidno raspoložena Jovanovićeva.

Na komentar da je sada postala velika zvezda, Nikolija je rekla da mogu da je smatraju kako hoće ali da velike zvezde nisu svesne da su zvezde. Pevačica smatra da mnogi misle da je uobražena, ali da je istina daleko od toga.

nikolija jovanovic u poreskoj

– Možda delujem nadobudno i uobraženo, ali u stvari nije tako. Kada je izasla pesma “Ćao zdravo”, iznenađena sam bila brojem pregleda. Ne volim da se radujem unapred jer se posle iznenadim i duplo se radujem – rekla je iskreno Nikolija.

Spekulisalo se da je na nedavnom odmoru bila sa svojim novim dečkom, ali pevačica to nije želela puno da komentariše.

Čitaj još  Aco Pejović odveo decu u Diznilend!

– Na odmoru je bilo sjajno, bila sam kao penzionerka, kupala sam se, spavala, kupala, spavala i jela. Odučila sam da ne komentarišem svoj privatni život, ali kada odlučim da progovorim čućete. Za neke će biti razočarenje jer od mene neće biti skandala, samo lepih stvari – bila je tajnovita Nikolija pred kamerama emisije “Exkluziv”.

izvor: Kurir

2 comments

Leave a Reply