nikolija jovanovic exkluziv

Nikolija: Otkad sam zatrudnela imam duplo više nastupa!

“Još uvek ću nastupati, doduše otkazane su neke daleke destinacije, nastupaću samo u okolini. Otkad je narod saznao da sam trudna, nastupi su mi učestaliji”, oktrila je pevačica.

Trenutno najpopularnija trudnica na estradi, Nikolija Jovanović, trudi se da je drugo stanje ne ometa u svakodnevnim obavezama, a u emisiji “Ekskluziv” otkriva šta se desilo sa nekim njenim dosadašnjim navikama.

nikolija jovanovic exkluziv

– Teško je izbaciti sve navike. Ja nisam neki pušač cigareta, ali sam ih gotivila samo uz jutarnju kafu. Sad mi je muka i sve mi se to gadi – izjavila je Nikolija.

Iako je Vesna Zmijanac rekla da je otkazala sve ćerkine nastupe, Nikolija je ipak uspela da s mamom napravi neki kompromis.

nikolija jovanovic exkluziv

– Još uvek ću nastupati, doduše otkazane su neke daleke destinacije, nastupaću samo u okolini. Otkad je narod saznao da sam trudna, nastupi su mi učestaliji i mnogo mi je drago zbog toga. Gledali su me kao atraktivnu devojku, a sad su me prihvatili čak i trudnu… Interesantno mi je to, imala sam čak duplo više naroda na nastupima – navodi buduća mama, otkrivajući pritom da ipak više priželjkuje da njeno prvo dete bude dečak.

Čitaj još  Folk zvezde oborile rekord u trajanju nastupa! (FOTO)

autor: Jasmina Jovičić

3 comments

Leave a Reply