bojana i nikola rokvic

Nikola Rokvić: Otac me nije shvatao šta želim od novog albuma!

Mladi pevač kaže da mu je trebalo četiri godine da spremi album ‘Ovaj put’, koji će ga prikazati u sasvim drugačijem svetlu.

Ljubavna veza je pevača Nikola Rokvić podstakla na to da promeni pravac svoje karijere. Njegovu želju nisu odobrili svi koji su mu dragi.

– Bojana zna šta je šou-biznis, jer je i sama njegov deo, pa bez problema komuniciram i fotografišem se sa devojčicama koje mi prilaze i delim im autograme – počinje Nikola.

Nikola Rokvić kaže da mu je trebalo četiri godine da spremi album „Ovaj put“, koji će ga prikazati u sasvim drugačijem svetlu. Napravio ga je u sopstvenoj produkciji.

– Dugo nisam mogao da nađem svoj put kad sam odlučio da krenem iz početka, ali verujem da sve dođe na svoje onda kada treba. Moj novi album je priča o paru, od njihovog upoznavanja do prolaska kroz razne faze ljubavi. Snimio sam devet spotova u Americi i Srbiji – rekao je Nikola.

nikola i bojana

Nikola kaže da ga otac, pevač Marinko Rokvić, nije razumeo kada mu je rekao da želi da krene novim putem. Bodrila ga je samo verenica Bojana Barović. Nisu ga obeshrabrile ni razne priče koje su dopirale do njega, znao je da pričaju čak i da više ne peva i da je zastranio.

– Marinko me nije shvatao u početku, mislio je da je suludo menjati nešto što dobro prolazi, a na šta sam već navikao publiku. Važno mi je da se mladima dopadaju nove pesme. Na drugoj strani, Bojana mi je mnogo pomogla, bila je uz mene i onda kad mi je bilo teško. Ona je moja inspiracija – iskren je pevač.

Čitaj još  Razočaran: Joca Stefanović se seli u Ameriku!

Nikola ne skriva da sanja da njegova produkcija bude moćna. Sve što je zaradio uložio je u njeno osnivanje i novi album.

– Imao sam odličnu saradnju sa „Grand produkcijom“, ali sam želeo sam da krenem novim putem. Moja produkcija nudi koncept. Želim da albumi koje radim imaju pesme koje se nadovezuju jedna na drugu, a ne da one budu nabacane mimo reda. Mnogo ljudi je krenulo od nule kad je stvaralo veliku produkciju, pa što ne bih i ja. Uložio sam dosta materijalnih sredstava, ali i mnogo više energije i živaca. Nadam se da će se to isplatiti – završava pevač.

izvor: Blic

One comment

Leave a Reply