nikola rokvic najava albuma

Nikola Rokvić objavio najavu za novi album (VIDEO)

“Album “Ovaj Put” je nešto novo kod nas. Konceptualan je i priča priču o dvoje ljudi, a ja narator…”, otkrio je mladi pevač.

Nakon četvorogodišnje pauze koju je, kako kaže, svesno napravio, pevač Nikola Rokvić vraća se na velika vrata naše pop muzičke scene.

Album, koji će nositi naziv “Ovaj put” biće potpuno drugačiji od svega što je pevač do sada radio. Po stilu, aranžmanu, tekstovima…

– Album “Ovaj Put” je nešto novo kod nas. Konceptualan je i priča priču o dvoje ljudi, a ja narator… Sve pesme su povezane u jednu celinu i prave priču… Prva pesma koja će izaći u martu, priča o njihovom prvom susretu, zaljubljivanju… i tako se pesme nastavljaju u razne životne i ljubavne faze – kaže Nikola koji je uspeo da svaku numeru ekranizuje, a uskoro će ih prikazati svojoj vernoj publici.

nikola rokvic najava

Stariji sin proslavljenog pevača Marinka Rokvića, osnovao je vlastitu produkciju “Nature Boy Production” koja će se baviti mladim i talentovanim ljudima, koji su spremni da na drugačiji način sagledaju bavljenje muzikom, produkcijom i umetnošću u celini.

Čitaj još  Farma: Balerina: Rasturiću Kristijanov harem! (VIDEO)

Pogledajte najavu Nikolinog albuma:

izvor: Blic

One comment

Leave a Reply