ana marija zujovic pretucena

Niko ne veruje u batine, Vlada Stanojević dobio podršku!

Neki od komentara idu toliko daleko da tvrde da je zapravo njegova jedina greška bila u tome što je bio sa takvom devojkom.

Na Fejsbuk profilu Vlade Stanojevića već nekoliko sati traje opšti internet rat njegovih pratilaca i prijatelja oko toga da li je popularni voditelj kriv ili nije.

Podsetimo, Vladimir Stanojević brutalno je pretukao svoju devojku Anu Mariju Žujović i to zbog tračeva da ga vara.Voditelj je bio u provodu gde su mu prijatelji punili glavu da ga Ana Marija vara i kada je stigao kući usred noći nasrnuo je na pospanu fitnes istruktorku.

I dok se u medijima smenjuju izjave i svedočenja njih dvoje, na Fejsbuku je sve više komentara koji pružaju podršku popularnom voditelju. Neki od njih idu toliko daleko da tvrde da je zapravo njegova “jedina greška bila u tome što je bio sa takvom devojkom”.

komentari fejsbuk

Prenosimo vam još neke od komentara koji su osvanuli na Vladinom profilu. Ono što posebno čudi je da su većinu komentara poslale devojke:

– Ja sam uz Vladu a sigurna sam da ce se uskoro dokazati da on decko nije nista kriv… i da ce svi biti uz njega… a o doticnoj… msm da nema potrebe trositi reci… fino se ismejala,rekla da je super posle svega i danasnjeg dana…(savrseno se izrazava,vrlo obrazovana osoba KOJA NI DAN DANAS NE MOZE DA VERUJE DA JE VLADIMIR TO URADIO…(ni dan danas …vise nije znala sta da slaze pa se malo zbunila i u vremenu) znaci nista joj ne fali… uspela je sta je naumila…

– Ne zelim da stanem ni na ciju stranu, ali mislim da je Vlada potpuno u pravu… Kao okacila selfi sa tu nekim modricama, a napucila usne i izbacila grudi… Ma dajte ljudi, molim vas… Znate sta, ipak stajem na Vladinu stranu…. Vlado, nadji devojku koja ce biti vredna tebe, a ne neka poput ove… Podrska!!!!

– U roku od par sati se takva modrica ne stvara.Bojim se da je ovde ulogu odigrala dodatno i neka bojica.Mada, opravdanja za bilo kakvo odgurivanje, a tek udarac, nema.

– Sta ga bre napadate. Zapitajte se prvo, sta ona glumi. Vrda tamo-vamo. Vlado, uz tebe smo!

– Pa da je stvarno tako izmlatio kao sto nije kojom logikom preko noci crni tragovi na oku?!? Zar ne ide prvo zatvoreno oko, pa neke dugine boje, pi.ke materine pa onda takav trag..bitno je pucenje usana i izbacivanje grudi, a kcenat je na modrici..ma daaajte molim vas! Neko je samo zeljan medijske paznje! Vlado podrska!!

fejsbuk komentari

Ana Marija: Ležala sam u lokvi krvi dok me je Vlada pesničio!

Voditelj Vladimir Stanojević brutalno je pretukao svoju devojku Anu Mariju Žujović i to zbog tračeva da ga vara! Voditelj je bio u provodu gde su mu prijatelji punili glavu da ga Ana Marija vara i kada je stigao kući usred noći nasrnuo je na pospanu fitnes istruktorku.

Čitaj još  Darko Lazić i Ana Sević čekaju devojčicu

– Ana je bila sanjiva kada je Vlado počeo da je pesniči. Od šoka nije bila u stanju ni da se brani. Koliko je jako pesničio, govori činjenica da joj je pukla usna i da je nakon udarca u predelu nosa krenula da joj lije krv, zbog čega je ceo krevet bio krvav. Posle toga ju je udarao i po telu, kao i glavi. Pored toga udarao ju je po telu i po glavi – rekao je izvor.

– Vladimir me je brutalno pretukao i batine mu nikada neću oprostiti. Nikada radnije nije pokazivao znakove nasilja. Nažalost, pokazao je svoje pravo lice i preko toga nikada ne mogu da pređem. Mnogo me je pogodilo to što je uradio čovek koga volim i naš brak se neće nastaviti. On je dobar dečko i ne znam zašto je to uradio – rekla je Ana i dodala da nikad ne bi to očekivala od Vlade.

ana marija zujovic pretucena

– Od svih drugih ljudi bih to očekivala, ali ne od Vladimira. On nikad nije digao ton na mene, a kamoli ruku. Mnogo mi je teško, ali neću ga krivički goniti. Samo neka zna da batine neću zaboraviti – rekla je šampionka u fitnesu.

U ambulanti su joj konstatovane telesne povrede na osnovu kojih će moći krivično da goni svog dojučerašnjeg partnera.

Podsetimo, Ana Marija je jučerašnjeg danas na svoj Fejsbuk profil okačila vrlo uznemirujuć selfi na kom se jasno vidi da joj je jedno oko plavo i zatvoreno, a sve to uz propratni status:

– Nisam Rihanna ali ni ti nisi Cris Brown, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za svoja dela!!!! #stopnasiljunadzenama – poručila je Ana Marija, očigledno aludirajući na supruga Vladu Stanojevića.

Vlada je sve pokušao da zataška i rekao je da se njegova supruga povredila na treningu.

izvor: Kurir, Alo

2 comments

Leave a Reply