nevena bozovic

Nevena Božović sa zvezdama u Sava centru!

“Taj poziv je jedno od najlepših iznenađenja koje sam doživela u proteklom periodu i za mene će biti veliko zadovoljstvo da pevam na tom koncertu”, otkrila je Nevena.

Mlada pevačica Nevena Božović najmlađa je pevačica koja će 5. novembra pevati u centru „Sava“ na koncertu u čast Đorđa Novkovića, pokojnog kompozitora koji je potpisao neke od najlepših pesama koje su nastale na ovim prostorima. Proverili smo sa Nevenom kako komentariše poziv da ona bude deo te večeri.

– Moram da priznam da je za mene taj poziv jedno od najlepših iznenađenja koje sam doživela u proteklom periodu i za mene će biti veliko zadovoljstvo da pevam na tom koncertu na kome će biti pevati mnoge velike zvezde. Za mene je to velika čast. Mnoge pesme koje je Đorđe Novković uradio ja obožavam. Neke su nastale kada sam ja bila mala, a neke dok ja još nisam bila rođena, ali sam ih zavolela uz svoje roditelje – rekla je Nevena.

Nas je zanimalo koje pesme koje je uradio Novković će Nevena pevati te večeri.

– Pa za sada ću vam samo otkriti da ću otpevati pesmu „Virujen u te“ Severine Vučković i jedan duet sa jednim kolegom. Ja sam baš se nadala da ću pevati tu pesmu od Severine i baš sam se obradovala što su se organizatori i Boris Novković složili sa mojom željom – otkrila je Nevena.

Čitaj još  Nataša Bekvalac uživa na Tajlandu u prirodnom izdanju

Pokojni Novković potpisuje mnoge velike hitove, a sa Nevenom smo proverili koja je njoj omiljena pesma od ovog velikog umetnika.

– Upravo ta pesma od Severine!

Inače, na koncertu u čast Đorđa Novkovića pevaće naravno i njegov sin Boris Novković, ali i druge velike zvezde. Neda Ukraden, grupa „Hari Mata Hari“, Tereza Kesovija, Kemal Monteno, Tijana Dapčević, Boris Režak, Gabi Novak, Goran Karan, Željko Bebek i drugi.

Publika će te večeri imati priliku da čuje velike hitove kao što su „Zora je“, „Ostala si uvijek ista“, „Laku noć svirači“, „Samo simpatija“, „Ja nemam više razloga da živim“ i mnoge mnoge druge koje je kao kompozitor uradio pokojni Đorđe Novković.

izvor: Puls

Leave a Reply