Nestala devojka iz spota Bobana Rajovića!

Ekipa je i pored tog nemilog događaja nastavila sa snimanjem, a popularni pevač je čak zamenio kaskadere koje je njegova ekipa angažovala, pa je umesto njih, on skočio sa zida od četiri metra.

Boban Rajovic novi spot

Atraktivna meleskinja koja glumi u novom spotu Bobana Rajovića za pesmu „Interventna“, koju će publika imati priliku uskoro da čuje, nestala je sa snimanja!
Naime, njen dečko nije hteo da ona glumi u Rajovićevom video-ostvarenju, pa ju je, kako saznajemo od naših dobro obaveštenih izvora, bukvalno oteo dok je snimala scene.

– I pored dobrog honorara koji je dobila, ona nije mogla da ostane do kraja snimanja jer je njen dečko došao po nju i uvukao je u auto. Boban je refleksno potrčao za njima, ali nije uspeo da mladića odvrati od namere. Ipak, meleskinja je snimila nekoliko scena, tako da će Bobanova publika imati prilike da je vidi – tvrdi sagovornik koji se zatekao na licu mesta.

Ekipa je i pored tog nemilog događaja nastavila sa snimanjem, a popularni pevač je čak zamenio kaskadere koje je njegova ekipa angažovala, pa je umesto njih, on skočio sa zida od četiri metra. Nesumnjivo je da će ovo biti najuzbudljiviji spot, a samim tim i jedan od najboljih u Rajovićevoj karijeri.

Čitaj još  Slovenci poslali privatni avion po Cecu! (FOTO)

izvor: Kurir

Leave a Reply