sladja guduras

Nestala bosanska pevačica! (VIDEO)

Policijski izvori MUP-a Srbije govore da su uradili dodatne provere po bolnicama o eventualnoj nesreći, kako bi bile otklonjene i te vrste sumnje.

Pevačica i starleta iz Banja Luke, Slađa Guduraš, nestala je u sredu veče, javljaju bosanski portali.

Slađa je našoj publici poznata po pesmi “Silikoni i kubici”, koju je snimila u duetu sa Đusom. Ona je u sredu krenula iz Bijeljine za Beograd, oko 18 časova je prešla granicu i od tada joj se gubi svaki trag.

Sladja i Juice

Policijski izvori MUP-a Srbije govore da su uradili dodatne provere po bolnicama o eventualnoj nesreći, kako bi bile otklonjene i te vrste sumnje.

– Draga naša Slađana Guduraš je nestala ….nema joj ni traga ni glasa… Prijavili smo policiji njen nestanak… Molimo sve vas prijatelje ako bilo šta znate o Slađani da javite policiji… Molimo se svaki trenutak… da nam se javi živa i zdrava… – poruka je koju šeruju njeni prijatelji na društvenoj mreži Fejsbuk.

Prema infomacijama bosanskog portala, glavni osumnjičeni za otmicu je njen bivši dečko Dragan Perić, s kojim je nedavno prekinula vezu. Izjave svedoka i bliskih prijatelja su potvrdile da je Guduraševu neprestano maltretirao, čak je na nju i fizički nasrtao ispred njenog butika “Leopard” u Bijeljini. Policija je kontaktirala Perića koji se navodno nalazi kod babe u Nišu. Prošle nedelje, tokom boravka u Sarajevu na TV gostovanju, pevačica je napadnuta u hotelu “Hollywood” opet od glavnog osumnjičenog Dragana Perića, nakon čega je reagovalo osiguranje hotela. Prema informacijama iz MUP-a Srbije, trenutno se intenzivno traga za Slađom Guduraš.

Čitaj još  Severina uhvaćena u laži?!

Sladja Guduras

Guduraševa često izaziva reakcije javnosti svojim provokativnim javnim nastupima, bila je poznato lice magazina CKM-a, bavi se humanitarnim radom, a u poslednje vreme živi i radi na relaciji Srbija-BiH.

Više informacija o ovom slučaju očekujemo uskoro…

Pogledajte duet Slađe i Đusa:

izvor: Novi, Alo

2 comments

Leave a Reply