auto amile hasanovic

Nesrećna pevačica pokušavala da izađe iz potopljenog auta!

“Videli smo devojku kako pokušava da razbije staklo i ispliva, ali je bilo nemoguće da se izbori sa brzom i nabujalom rekom. Neki od nas pokušali su da uđu u vodu, ali je auto nestao brzo i nismo ga videli”, rekao je očevidac.

Iz nabujale Bosne u mestu Seoča kod Visokog juče je izvučeno beživotno telo Amile Hasanović (20) iz Visokog, prošlogodišnje učesnice šoua „Zvijezda možeš biti ti“.

telo amile hasanovic

Ona je automobilom „polo“ u ponedeljak oko 13.30 časova sletela sa puta Visoko – Kakanj u nabujalu reku. Bila je sama u autu. Meštani Seoče, ali i vozači koji su se tu zatekli, ispričali su da je crveni „polo“ pod vodom nestao za nekoliko sekundi.

– Videli smo devojku kako pokušava da razbije staklo i ispliva, ali je bilo nemoguće da se izbori sa brzom i nabujalom rekom. Neki od nas pokušali su da uđu u vodu, ali je auto nestao brzo i nismo ga videli – rekao je jedan od očevidaca.

Neki od njih su ispričali da su primetili crveni „polo“ parkiran u blizini obale. Sumnjaju da je devojka, umesto da prebaci u prvu brzinu, prebacila u rikverc, a kada je stisnula papučicu gasa, nije krenula napred već je sletela niz obalu. Očevici su spasilačkim službama pomogli da lociraju automobil i rekli da ga traže u blizini Papratnice, odmah pored puta, jer su posumnjali da se automobil zadržao u kanjonu. Voda je u delu gde je pronađen „polo“ veoma duboka. Svedoci tragedije odmah su pozvali policiju.

auto amile hasanovic

Na teren su izašli pripadnici Jedinice za podršku MUP Zeničko-dobojskog kantona, ronioci i vatrogasci iz Kaknja i Visokog. U ponedeljak su više od tri časa pokušavali da izvuku auto iz reke, ali zbog jakih struja, mraka i hladnoće, nisu uspeli. Potraga je obustavljena oko 17 časova, ali je nastavljena juče ujutro. Auto i devojka iz Bosne su izvučeni oko 11.30 časova. Ronioci su auto-sajle zavezali za kamion koji ga je izvukao na obalu. Bila je angažovana i dizalica koja je „polo“ prebacila na put.

Čitaj još  Katarina Grujić: Mojoj karijeri je došao kraj!

– U toku je uviđaj i više informacija o ovoj nesreći zasad ne možemo da iznosimo – rekla je portparol MUP ZDK Aldina Ahmić.

Razlog nesreće juče takođe nije bio poznat. Automobil je nakon izvlačenja poslan na veštačenje, a telo nastradale devojke na obdukciju.

izvor: Blic

5 comments

Leave a Reply