Nemanja Stevanović: Venčanje i rođendan na isti dan!

Nemanja Stevanović otkriva da neće praviti momačko veče jer želi da se za najbitniji dan u životu odmori i posveti trudnoj verenici Jeleni Filipović.

Nemanja i Jelena

Pevač Nemanja Stevanović privodi kraju pripreme za venčanje i rođendan, koje će proslaviti 1. marta u Vili „Jelena“, a kum će mu biti prijatelj iz detinjstva.

– Pripreme su pri kraju i ja sam spreman. Istina je da sam bio bolestan, ali nije bilo tako strašno kao što su mediji preneli, sada se odlično osećam. Venčanje je privatna stvar, ne želim da pravim cirkus od toga. Kuma sam odavno odabrao, to neće biti niko iz javnog života, već moj prijatelj iz detinjstva – kaže Nemanja.

Kako obično kod nas biva, momci pred venčanje organizuju momačko veče. Pevač se, međutim, i tu razlikuje od svojih kolega sa estrade. Odlučio je da se za najbitniji dan u životu odmori i posveti trudnoj verenici Jeleni Filipović.

– Ma kakvo momačko veče, nećemo se praviti Englezi. Odmaram se do venčanja sa Jelenom – rekao je Nemanja, koji je početkom godine saznao da će postati otac.

Na pitanje da li će na ovom duplom slavlju i on da se lati mikrofona i zapeva gostima, budući mladoženja odgovara da će to ipak prepustiti kolegama:

Čitaj još  Darko Lazić i Ana Sević razmenjivali nežnosti na plaži!

– Goste će zabavljati Dinča, Biljana Sečivanović, Radmila Manojlović i Darko Filipović. Iskreno, ne želim da pevam i na svojoj svadbi, bilo bi glupo da uzmem bakšiš i zapalim – našalio se Stevanović.

Inače, Nemanja i njegova verenica Jelena su zajedno tri godine, a svoju vezu su od očiju javnosti krili gotovo godinu dana.

izvor: Blic

Leave a Reply