nemanja stevanovic

Nemanja Stevanović: Uspeo sam i bez Granda!

Pevač je ispričao da mu je sresno bilo nakon što ga je Saša Popović izbacio iz „Granda“, ali da je direktor te produkcije u međuvremenu shvatio da je pogrešio, pa ga opet pozvao u svoje jato.

Stari – novi član Grand produkcije Nemanja Stevanović gostujući u emisiji „Dobar komšija“ porazgovarao je sa voditeljkom o izbacivanju iz te produkcije pre nekoliko godina. On je priznao da je veoma stresno doživeo gubitak posla.

– Sada mi je to smešno, ali tada stvarno nije bilo smešno. Bilo je mnogo stresno ostati bez posla. Nisam u “Grandu”, a ne mogu da radim zato što sam pod ugovorom još. Nekih osam meseci nisam radio. Bilo je napeto, ali se kasnije sve to okrenulo na dobro – kazao je mladi pevač u emisiji.

On je otkrio i da ga je Saša Popović, kada je shvatio da mu je naneta nepravda, ponovo pozvao u svoje redove.

– Lepo sam sve to izdržao, izdigao se iznad svega toga. Priznanje mi je odao i Saša Popović, samim tim što me je pozvao da se vratim u “Grand”. Rekao mi je da sam uspeo i bez njih da napravim nešto, da mu se to jako dopada i da bi voleo da se vratim, pa da tako i nepravda prema meni bude ispravljena – zaključio je Stevanović.

Čitaj još  Anabela radi, Andrej čuva ćerku!

Podsećamo, Saša Popović je Nemanju Stevanovića i Milenu Ćeranić udaljio iz Granda, navodno zbog njihovog neprimerenog ponašanja u reality show Farma 2.

izvor: Opera

One comment

Leave a Reply