nemanja stevanovic

Nemanja Stevanović posvetio festivalsku pesmu Mileni Ćeranić!

Nemanjina žena je znala kada je Stevanović i sa kakvim emocijama napisao tu pesmu i uopšte nije pravila problem što će baš tu numeru otpevati na Grand festivalu.

Nemanja Stevanović nastupio je na spektakularnoj polufinalnoj večeri na petom „Grand festivalu“ sa pesmom „Ne znam gde sam pošao“, koju je sam napisao, a koja opisuje njegovu ljubav sa Milenom Ćeranić. Pevač je pesmu napisao u periodu kada je raskidao sa Milenom.

– Nemanja je tada baš patio zbog raskida sa Milenom, a sve emocije preneo je na ovu pesmu. Skoro četiri godine pesma je stajala u fioci, a Nemanja je tek sada je odlučio da je javno izvede, kada su emocije prema Ćeranićevoj skroz nestale – rekao je dobro obavešteni izvor.

Kako izvor navodi, Nemanjina žena je znala kada je Stevanović i sa kakvim emocijama napisao tu pesmu i uopšte nije pravila problem što će baš tu numeru otpevati na „Grand festivalu“.

Čitaj još  Edin i Jelena se pomirili!

Milena Ceranic

– Pesma koju sam izveo na Grand festivalu nastala je pre nekoliko godina kada sam osećao emocije koje prate tekst i reči su jednostavno izletele iz mene. Razlog što do sada nisam otpevao tu pesmu je što u momentu kada sam je napisao nisam bio spreman da je otpevam, a i do sada se nije ukazala povoljna prilika. Mislim da nije bilo suđeno da je otpevam sa onim emocijama, sada je pevam bez ikakvih problema – iskreno je izneo Nemanja detalje vezane za nastanak ove pesme i dodao:

– Braja mi je pružio ruku i čestitao na tekstu, što mi je dalo dodatno samopouzdanje i učinilo me ponosnim. Milena je čula pesmu kada je nastala i rekla mi je da je dobra, uostalom, kao i svi koji su je čuli, a po aplauzu koji sam večeras dobio vidim da se i publici dopala, što je najvažnije – istakao je Nemanja.

izvor: Alo

Leave a Reply