Nemanja Stevanović hoće da zaradi na detetu?!

Nemanja je tražio 1.000 evra i naslovnu stranu da bi otkrio pol bebe, a nedavno nedeljnicima nudio da mu plate da bi ih pustio na svoju svadbu u restoranu.

Nemanja Stevanovic svadba

Nemanja Stevanović trguje svojim nerođenim detetom! On je nedavno novinarima jednog nedeljnika rekao da će im za 1.000 evra i naslovnu stranu otkriti pol bebe! Zaista jadno i bedno!

– Stevanovićeva supruga Jelena Filipović je u četvrtom mesecu trudnoće i pre nekoliko dana saznala je pol deteta. Nemanja to hoće da zloupotrebi na najgori mogući način i da novinarima proda priču. Umesto da se raduje bebi i na sva zvona razglasi najlepši događaj u svom životu, u njegovoj glavi se motaju prljave i pokvarene misli. Nijedan pevač i daleko poznatiji od njega nije se tako ponašao. Setite se samo kako se ponašao dok se takmičio u „Zvezdama Granda“! Tada ga je bilo sramota da prizna da je iz Velike Moštanice, a njegove komšije su izjavljivale kako je nadmen i uobražen – naglašava izvor.

Hoće da povrati pare

Iako se prošle nedelje oženio i napravio svadbu u jednom luksuznom beogradskom restoranu, verovatno se dosta istrošio, pa sad po svaku cenu hoće da povrati pare. U estradnim krugovima se priča da je velika škrtica.

– Svi su bili u čudu kad su čuli da će napraviti veliku svadbu jer se zna da on strogo vodi računa o svakom dinaru – nastavlja izvor i dodaje da je pevač takođe tada pokušao novinarima da proda slike iz restorana, ali mu se ta ideja izjalovila:

Čitaj još  Bivseg muža Goce Tržan istukli zbog dugova

– Mediji su prisustvovali venčanju u Crkvi Svetog arhanđela Gavrila. On se tada veoma bahato poneo prema muzičarima koji su bili u porti. Stevanović je i tada tražio novac od nedeljnika da im dozvoli da slikaju veselje u restoranu, ali niko nije hteo da mu plati.

izvor: Kurir

Leave a Reply