marina perazic danas

Nekad velike zvezde, a danas nemaju novca za novu pesmu!

“Devedesetih nisam imala pojam da sam zvezda, barem što se tiče novca, ali s tom pesmom bila sam prva na top-listama”, govori pevačica.

Marina Perazić, koja je pevala u grupi Denis & Denis, važila je za seks-bombu osamdesetih godina. Daniel Popović (59) bio je četvrti na Euroviziji s “Džuli”, a Ela je imala hit pesmu “Iza ponoći”.

Iako ih na sceni nema već dvadesetak godina nekadašnje zvezde raspametile su publiku. Danas Danijel Popović (59), Ela (44) i Marina Perazić (56) pevaju po svadbama, prijemima i “raspalim žurkama”.

ella jantos

Svoje hitove pevali su u petak u noćnom klubu. Nakon velikog hita “Iza ponoći”, Ela je nestala s pozornice. Ponovno je počela nastupati po klubovima pre godinu dana.

– Devedesetih nisam imala pojam da sam zvezda, barem što se tiče novca, ali s tom pesmom bila sam prva na top-listama – kaže Ella Jantoš, koja danas peva po svadbama i prijemima.

Marina Perazić, koja je pevala u Denis & Denis, važila je za seks-bombu osamdesetih godina.

– Nije me to nikad fasciniralo. Diplomirana sam građevinarka, a spuštali su me na nivo nekog mesa i toga se sramim – kaže Marina.

Na vrhuncu karijere otišla je s dečkom u Njujork. Mislila je ostati šest meseci, ali ostala je devet godina. Kako je brzo potrošila ušteđevinu, radila je kao konobarica i dadilja.

Čitaj još  Jelena Karleuša otpevala Tošetovu pesmu! (VIDEO)

Vrativši se u Hrvatsku, krajem devedesetih snimila je album “Ista kao more”, ali on nije prošao zapaženo. Denis & Denis ponovno se okupio pre dve godine i imali su petnaestak koncerata, ali Marina kaže da nemaju više angažmana jer su preskupi.

daniel popovic dzuli

Poslednjih godina živi u Novom Sadu gde podučava zumbu jer u rodnoj Rijeci 12 godina nije mogla naći posao, a učestvovala je i u rijalitiju “Farma”.

Daniel Popović (59) bio je četvrti na Evroviziji s “Džuli”, a danas nastupa na treš festivalima. Živi u Ljubljani s četvrtom suprugom Aleksandrom i, kako kaže, danas je socijalni slučaj.

Podsetite se Popovićevog velikog hita:

izvor: 24sata.hr

2 comments

Leave a Reply