anica milenkovic

Nedeljko Bajić Baja se stidi dueta sa Anicom Milenković?!

Folk zvezda nije mogla da sakrije razočarenje zbog postupka svog kolege i njegovog tima…

Nije strano na našoj estradi da pevači posle ostvarenog uspeha i uspešnih godina karijere pokušavaju da sakriju snimke i slike svojih početaka. Brojni su primeri naših zvezda koje su se promenile od ranih početaka do danas. Iako važi za gospodina i velikog miljenika ženskog dela publike, Nedeljka Bajića Baje, koji će zbog novog postupka pridobiti veliki broj kritika.

baja i anica duet

Naime, davne 1997. godine Anica Milenković i Nedeljko Bajić su snimili duet “Svadba će da bude”. U to vreme oboje su bili popularni pevači, Anica je uveliko sarađivala sa produkcijskom kućom ‘ZAM’, dok se Baja tek borio za svoje mesto na najpopularnijoj televiziji Pink. Pesma je postala veliki hit, a u prilog tome govori činjenica da ni danas ne može nijedno slavlje da prođe bez pomenutog dueta.

Međutim, dogodilo se nešto što niko nije očekivao. Danas je Anica na svom Fejsbuk profilu otkrila o čemu se radi. Bajin tim koji pevaču održava profile na društvenim mrežama, očigledno je procenio da ova pesma ne treba da stoji na Jutjubu. Prenosimo vam Aničin komentar:

– Autorska prava poštujem, poštujem prava i produkcije, svako se brine da zaštiti prava. Ne mogu da razumem pevače koji prijavljuju kolege na Jutjubu zbog autorskih prava a da ista nemaju. Zašto ovo pišem, pesma “Svadba će da bude”, koju je Bajić Nedeljko pevao na mom albumu, a koji je ‘ZAM’ izdao, koju je napisao i komponovao Novica Urošević, koju sam ja platila a Bajic pevao, koja je njemu u to vreme bila karta za emisije u pomenutoj produkciji i Pink televiziji. Isti taj Baja, ili njegov tim, prijavili su Jutjubu pesmu koja je odmah skinuta zbog povrede autorskih prava. Stvarno ne znam kakva prava on ima… Mozda su se malo zaigrali pa pomislili da mogu sve – napisala je ljuta pevačica.

Čitaj još  Udala se Nataša Bekvalac na Ibici

anica status ljuta

Očekujemo da se Baja oglasi povodom ove neprijatne situacije i da se ispravi napravljena greška.

Kao što smo naveli na početku teksta, Baja se definitivno stidi svojih radova sa početka karijere. Iako se nije oglasio putem medija, saznali smo od izvora bliskog Anici da je neophodno da se potpiše ugovor kako bi Anica mogla da objavi snimke pomenute duetske pesme na svom kanalu. Isto tako, Bajin menadžer je naglasio da će svaki zajednički snimak biti obrisan ukoliko bude postavljen bez njegove dozvole.

Podsetite se njihovog dueta:

izvor: www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply