neda i usnija selfi

Neda Ukraden: Stidim se selfija sa Usnijom na samrti!

Pevačica Neda Ukraden šokirala je javnost fotografijom na kojoj nasmejana pozira pored kreveta Usnije Redžepove, koja je u tom trenutku bila na samrti.

Nakon brojnih negativnih komentara Neda je odlučila da za novi broj magazina Stori otkrije zbog čega je sve to uradila, kao i da li se pokajala posle svega.

– Kad sam pogledala tu fotografiju u novinama, zaista je delovala zastrašujuće i istina je da ostavlja mogućnost za različite komentare. Meni nije problem da se javno izvinim, mada znam da to sada ne vredi. Ubrzo posle objavljivanja na Tviteru postala sam svesna da sam pogrešila. Međutim, bila sam šokirana netrpeljivošću u komentarima. Količina te negativne energije koja se šalje kroz mržnju nešto je najmalignije što postoji. Kad sam videla prve komentare, da sam mogla sebi da opalim šamar, to bih uradila. Svrsishodan komentar bio bi da nije u redu objavljivati sliku bolesne žene, i s tim se slažem. Ne daj bože da se nađem u situaciji u kojoj je bila Usnija i s takvom kratkom kosom pred kraj života, ni ja ne bih volela da neko objavi takvu moju fotografiju – rekla je Neda i objasnila zbog čega je spornu fotografiju postavila na Tviter.

Čitaj još  Jelena Rozga posle treninga pojela kanticu Nutele?!

– Krenula sam na put kad me pozvala jedna novinarka i saopštila mi da je Usnija preminula. Stegnula sam volan i rekla: „Ne!“. Iz te zatečenosti poželela sam i javno da se oprostim od nje, porukom na Tviteru. Imala sam jedino tu sliku u telefonu, ali nisam razmišljala kako nas dve izgledamo na njoj. Tu fotografiju sam kasnije obrisala s Tvitera, ali ću je u svom mobilnom čuvati dok sam živa – ispričala je Neda.

izvor: Story

2 comments

Leave a Reply