neda ukraden

Neda Ukraden prozvala Anu Bekutu pa se posle pravdala!

Učesnica TLZP hvalila se da je sama ulagala u svoju karijeru, pa je isprozivala koleginicu da je štiti njen dečko Milutin Mrkonjić.

Neda Ukraden i Ana Bekuta ozbiljno su zaratile. Dok se učesnica šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ hvalila kako je sama zaslužna za svoju uspešnu karijeru, koja traje 45 godina, usput je oplela po svojoj koleginici.

Iako je Ukradenova nije imenovala, zna se da je mislila na Bekutu jer se jedino ona zabavlja s bivšim ministrom Milutinom Mrkonjićem. Prvo je počela da se pravda da ne šeta 40 godina mlađeg dečka, a onda i da sama ulaže u svoj posao bez ičije pomoći.

– Mnogo sam srećna. Meni ne treba ni mlad muškarac da bih procvetala, ni sponozori i raznorazni ministri da me guraju u leđa. Ja sam to za ovih 45 godina pokazala i dokazala sama, svojom pameću, talentom, uz pomoć publike i dragog boga – rekla je, između ostalog, Neda u emisiji „Premijera“.

Kad smo pozvali Nedu da nam prokomentariše i otkrije razloge svađe s Bekutom, rekla nam je da je u velikoj gužvi.

– Kod frizera sam, žurim na snimanje. Kako da pričam kad sam ovde?! Ana Bekuta je odličan pevač i dobar čovek, ne mora da znači da sam mislila na nju. Ja sam želela da kažem da sam ja sama gurala svoju karijeru bez ikakvih sponzora i trgovaca, kao što se mnogim mojim koleginicama pomagalo. Na kraju krajeva, sve se i onako zna. S Anom nisam u svađi, ne znam zbog čega je nastala buka – pravdala se Ukradenova.

Čitaj još  Intervju Vendi: 'Listu za odstrel' su napravili moji fanovi!

Ana Bekuta i Mrka

Pošto Bekuta nije odgovarala na naše pozive, kontaktirali smo njenog dečka Milutina Mrkonjića, koji je bio vrlo raspoložen.

– Konsultovao sam se s Anom povodom Nedine izjave. Ne zanima nas da komentarišemo šta je pričala – poručio je Mrka.

Neda voli moćnike!

Neda Ukraden svojevremeno je izjavljivala da se dobro poznaje sa predsednikom Libije Muamer el Gadafijem, koji je ubijen pre tri godine. Oni su se upoznali kad je pevačica boravila u Libiji i od tada kruže priče da su njih dvoje bili u ljubavnoj vezi. Ona je čak jednom prilikom za medije rekla da je svojoj ćerki Jeleni rekla da će je odvesti u Libiju da upozna novog tatu.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply