neda ukraden

Neda Ukraden ponovo histerisala zbog imitacija!

Neda je izvukla da u polufinalu imitira operskog pevača Pavarotija. U tom momentu počela je da viče, pitala je da li joj namerno daju muške uloge i tako je sabotiraju.

Kako se muzički šou “Tvoje lice zvuči poznato” bliži kraju, produkcija je već počela da dodeljuje imitacije koje će se izvoditi u polufinalu, zbog čega je Neda Ukraden naljutila kada je čula da će ona biti Lučano Pavaroti.

Neda kao Bora Corba

Pevačica je, kada je saznala da treba da se opet nađe u muškoj ulozi, počela da viče na organizatore i da preti da će napustiti šou ako joj ne dodele neku seksi ulogu.

– Neda je izvukla da u polufinalu imitira operskog pevača Pavarotija. U tom momentu počela je da viče, pitala je da li joj namerno daju muške uloge i tako je sabotiraju. Govorila je da ne želi više da bude u muškim ulogama, da joj je dosta toga da glumi kolege. Dugo se raspravljala sa producentima i pretila da će, ako ne promene odluku, napustiti šou, a oni neka objašnjavaju medijima i publici zašto i kako je do toga došlo. Viknula je: “Neću, bre, više da budem Šaban, Pavaroti, hoću da budem, recimo, Madona”. Baš je bila ljuta! Ostalo je da producenti razmisle i vide šta će da urade po pitanju Nedine imitacije – rekao je dobro obavešteni izvor.

Čitaj još  TLZP: Pobednik Nenad Okanović, nagradu poklonio autističnoj deci!

Neda kao Saban

Podsećamo da ovo nije prvi put da se Ukradenova pobunila oko imitacije, već je jednom pravila skandal kada je trebalo sa Ivanom Jeftovićem da se nađe u ulozi Ace Lukasa i Ivane Selakov.

izvor: Alo

Leave a Reply