Neda Ukraden ponosna baka

Dok je Beograd u subotu ujutru dobio dugoočekivani sneg, Neda Ukraden postala je baka dečaka kom su dali ime Dušan. Njena ćerka Jelena rodila je dečaka na isti dan kada je pre dve godine na svet donela Nedu i Aleksandru, a papraco je uslikao pevačicu kako se veseli i skače od sreće na putu do porodilišta.

Neda Ukraden na snegu

U bundi i sa kapom na glavi Neda je izašla iz svoje igraonice na Banovom brdu, a koliko je srećna što je po treći put postala baka, pevačica je po snegu igrala i pevala od sreće. Ona je sve vreme dizala ruke i veselila se, dok su joj prolaznici čestitali na porodičnoj prinovi. Nakon što je dolazak novog člana porodice proslavile uz prve pahulje, Ukradenova se uputila ka automobilu kako bi posetila svoju ćerku Jelenu u porodilištu i videla malog Dušana.

Neda Ukraden na snegu

Upitali smo Nedu kako se oseća povodom dolaska na svet novog člana porodice, a ona je euforično rekla:

– Ćerka se dobro oseća, porodila se carskim rezom sa epidural anestezijom i bila je budna sve vreme dok se porađala. Super mi je unuk i dali smo mu ime Dušan. Težak je 3.400 grana, ima crnu kosicu i bucko je preslatki. Najsrećnija sam žena na svetu! Danas, na drugi rođendan mojih devojčica, dobila sam unuka. Ne mogu vam opisati koliko se radujem – izjavila je Ukradenova, a kako nam je objasnila, tek će napraviti veliku feštu povodom rođenja unuka.

Čitaj još  Vendi: Jelena Golubović je anonimus, Rivasova nevidljiva!

Neda nazdravljala u igraonici!

Neda Ukraden sa zetom

Ponosna baka jučerašnji dan provela je u svojoj dečjoj igraonici “Bibi”, gde je pripremala malu proslavu rođendana svojih unuka Nede i Aleksandre. Ona je sa svojim zetom Pecom i prijateljima nazdravljala za rođenje malog Dušana, ali i ceo dan primala čestitke. Inače, Nedina porodica je juče samo obeležila Nedin i Aleksandrin rođendan, dok će veliku proslavu napraviti kada se mama Jelena vrati iz porodilišta.

izvor: Alo

Leave a Reply