Neda Ukraden otvorila igraonicu i salon lepote!

Neda Ukraden otvorila je igraonicu i salon lepote na Banovom brdu, na istom mestu gde je pre deset godina imala kafić u koji su joj tada bacili bombu! Pevačica otkriva je ovaj objekat nazvala „Bibi“, što je bio nadimak njenog bivšeg supruga Milana Bilbije, koji je preminuo prošle godine, a od kojeg se razvela pre nekoliko decenija.

Neda sa unukama

– Milana, nažalost, više nema među nama ali, eto, po njegovom nadimku dali smo ime ovoj firmi, u kojoj će naša ćerka Jelena biti direktor i vodiće posao. Taj nadimak sam mu ja dala dok smo bili zaljubljeni i mladi. Ovo je u čast njenog oca, koji nas je prošle godine napustio – očiju punih suza kaže Neda.

Snagu da nastavi posao u prostoru u koji joj je bačena bomba našla je u potrebi da ostavi nešto iza sebe svojim unucima.

– Kada su mi gledali horoskop, rekli su mi da sam kao Feniks, tako da sam i ovo podigla bukvalno iz pepela. Posle te nesreće popravila sam ga i izdavala, ali nisam mogla da gledam kako propada. Odlučila sam da promenim sve, od instalacija do vizuelnog dela i tako sam otvorila ovaj poklon svim majkama koje mogu dovesti dete u igraonicu dok se one sređuju u salonu lepote. Zaposlićemo petnaestak ljudi i nadam se će svi posetioci uživati, jer sam se trudila da sve igračke budu sa sertifikatima. Mnogo sam uložila, i materijalno i emotivno, kako bih iza sebe ostavila unucima nešto konkretno.

Čitaj još  Džej besan: Adil je psiho!

Iako svakog tranutka može da se porodi, njena ćerka Jelena je čitavo veče dočekivala goste, dok baka kaže da jedva čeka da uzme u naručje još jednog unuka, pored bliznakinja Nede i Aleksandre.

Nele kod Nede Ukraden

Nele Karajlić: Bibi je bio moj rođak!

Nele Karajlić je sa suprugom i ćerkom došao na otvaranje ovog objekta i otkrio nam da ga sa Bibijem vežu rodbinske veze.

– Njen pokojni suprug Bibi i ja smo rođaci, što malo ko zna. Moja baka i njegov otac su brat i sestra, a Neda i ja smo nastavili da se družimo i nakon njegove smrti – kaže Nele.

izvor: Alo

Leave a Reply