Neda Ukraden otvorila igraonicu i salon lepote!

Neda Ukraden otvorila je igraonicu i salon lepote na Banovom brdu, na istom mestu gde je pre deset godina imala kafić u koji su joj tada bacili bombu! Pevačica otkriva je ovaj objekat nazvala „Bibi“, što je bio nadimak njenog bivšeg supruga Milana Bilbije, koji je preminuo prošle godine, a od kojeg se razvela pre nekoliko decenija.

Neda sa unukama

– Milana, nažalost, više nema među nama ali, eto, po njegovom nadimku dali smo ime ovoj firmi, u kojoj će naša ćerka Jelena biti direktor i vodiće posao. Taj nadimak sam mu ja dala dok smo bili zaljubljeni i mladi. Ovo je u čast njenog oca, koji nas je prošle godine napustio – očiju punih suza kaže Neda.

Snagu da nastavi posao u prostoru u koji joj je bačena bomba našla je u potrebi da ostavi nešto iza sebe svojim unucima.

– Kada su mi gledali horoskop, rekli su mi da sam kao Feniks, tako da sam i ovo podigla bukvalno iz pepela. Posle te nesreće popravila sam ga i izdavala, ali nisam mogla da gledam kako propada. Odlučila sam da promenim sve, od instalacija do vizuelnog dela i tako sam otvorila ovaj poklon svim majkama koje mogu dovesti dete u igraonicu dok se one sređuju u salonu lepote. Zaposlićemo petnaestak ljudi i nadam se će svi posetioci uživati, jer sam se trudila da sve igračke budu sa sertifikatima. Mnogo sam uložila, i materijalno i emotivno, kako bih iza sebe ostavila unucima nešto konkretno.

Čitaj još  Nataša Maza priznala da je rođena kao muškarac!

Iako svakog tranutka može da se porodi, njena ćerka Jelena je čitavo veče dočekivala goste, dok baka kaže da jedva čeka da uzme u naručje još jednog unuka, pored bliznakinja Nede i Aleksandre.

Nele kod Nede Ukraden

Nele Karajlić: Bibi je bio moj rođak!

Nele Karajlić je sa suprugom i ćerkom došao na otvaranje ovog objekta i otkrio nam da ga sa Bibijem vežu rodbinske veze.

– Njen pokojni suprug Bibi i ja smo rođaci, što malo ko zna. Moja baka i njegov otac su brat i sestra, a Neda i ja smo nastavili da se družimo i nakon njegove smrti – kaže Nele.

izvor: Alo

Leave a Reply