ivana selakov i mirza selimovic duet

Nećete verovati koji pevači su snimili duet

“Ono što smo Mirza i ja zajedno odlučili jeste da jednoj baš staroj pesmi damo novo odelo. Tako smo u dogovoru sa Perom Stokanovićem odlučili da jednu njegovu pesmu otpevamo u skroz novom aranžmanu”, otkrila je pevačica.

Za sve svoje fanove, mladi Mirza Selimović i Ivana Selakov spremaju jedno lepo iznenađenje.

Naime, ovaj dvojac odlučio je da spoji svoje vokale i snimi duetsku pesmu. Ivanu već bije dobar glas da koji god duet je snimila postao je planetarni hit, pa takva su očekivanja i od ove saradnje.

– Peđa, Ivanin verenik je došao na ideju da nas dvoje snimimo duet. Meni se ova ideja dopala, i nisam mnogo ni razmišljao, već sam brzo prihvatio ovu ponudu. Ivana je vrhunski vokal i jedna divna osoba, jedva čekam premijeru i da čujete šta smo vam spremili – otkriva Mirza.
– Ono što smo Mirza i ja zajedno odlučili jeste da jednoj baš staroj pesmi damo novo odelo. Tako smo u dogovoru sa Perom Stokanovićem odlučili da jednu njegovu pesmu otpevamo u skroz novom aranžmanu. Pesma je jako popularna i veoma emotivna, sve žene plaču kada je čuju. Ono što je interesantno jeste da smo je otpevali u pop maniru, i zaista jedva čekam da vidim reakcije publike. Do kraja meseca ćemo snimiti spot u predivnom ambijentu imanja Vrdnička kula, tako da će naša publika uskoro čuti nešto novo od nas dvoje – rekla je Ivana Selakov.

Čitaj još  Pinkove Zvezdice: Anastasija i Ivana ispale, Manja ide dalje!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply