merima njegomir uhapsena

Nećete verovati koja pevačica je uhapšena!

Pevačica policiji na aerodromu rekla da je došla na odmor, a ne da radi, ali su oni utvrdili da ne govori istinu, pa su je posle 24 sata deportovali.

Merima Njegomir privedena je u Njujorku! Ona je, tvrde dobro obavešteni izvori, letos pokušala da uđe u Ameriku s turističkom vizom, iako je tamo došla zbog zakazane turneje. Nakon provere, utvrđeno je da je pevačica pokušala da prevari službenike na aerodromu, zbog čega je privedena i posle 24 sata vraćena za Srbiju.

– Službenici iz emigracionog obavili su s Merimom uobičajeni razgovor. Ona je tvrdila da je došla na odmor. Nikakve nastupe nije pominjala. Nekako im je delovala sumnjivo, pa su je proverili i utvrdili da ne govori istinu i da se neće ponašati u skladu s vizom koju ima. Čak su uspeli da nađu i plakat koji najavljuje jedan od njenih nastupa. Tada su je sproveli u pritvor, oduzeli joj vizu i zabranili ulazak u Ameriku naredne tri godine – kaže izvor blizak urednici muzičkog programa RTS.

On kaže da je Merima pod policijskom pratnjom iz Amerike deportovana u Francusku, pa odatle u Srbiju.

– Bila je očajna. Pre se vratila nego što je otišla. Na aerodromu u Surčinu sačekao ju je tadašnji partner Dragoljub. Neki su joj posle rekli da bi sve bilo u redu da je rekla da peva besplatno – završava izvor.

Ovim povodom pozvali smo Merimu, koja je spustila slušalicu čim smo joj postavili pitanje. Poslali smo joj i poruku na koju ona nije odgovorila. Zato smo kontaktirali s biznismenom Dragoljubom Markovićem. On je bio iznenađen kad smo mu rekli zbog čega ga zovemo, ali je potvrdio naša saznanja.




– Zašto mene zovete tim povodom? Pozovite Merimu, neka vam ona objasni jer ja neću to da komentarišem. Meni je zaista žao što joj se to dogodilo jer ona nije zaslužila da prođe kroz tako nešto. Molim vas, nemojte da me pitate ništa više što ima veze s njom – rekao je Merimin bivši izabranik.

Čitaj još  Severina ponovo oduševila fanove novom fotkom!

Ambasada SAD

Služba za odnose s medijima Ambasade SAD u Beogradu, na pitanje o Meriminom slučaju nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje naša saznanja:

– Službenici carine i zaduženi za zaštitu granica SAD na aerodromima u SAD odgovorni su za donošenje odluke o tome da li putnik zadovoljava uslove da može da uđe u zemlju ili ne. Na posetiocu je da tokom intervjua za dobijanje vize uveri konzula, kao i prilikom ulaska u SAD službenika na aerodromu, u svoju nameru da će se ponašati u skladu sa uslovima vize. Stejt department je posvećen omogućavanju legitimnog putovanja i pružanju brze i ljubazne usluge svim posetiocima.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Stars

Facebook komentari

Leave a Reply