mia pajcin

Nećete verovati čija sestra postaje glumica! (VIDEO)

“Želim da nastavim tamo gde je ona stala, samo u drugoj branši. Želim da budem glumica”, kaže pevačicina sestra po ocu.

Sestra pokojne Ksenije Pajčin, koju je pre četiri godine ubio maneken Filip Kapisoda, a zatim izvršio samoubistvo, krenula je da osvaja estradu.

Mia Pajčin glumi u spotu Ilije Mihailovića za pesmu „Lako je“. Ona kaže da nastavlja tamo gde je njena sestra stala i priznaje da je nekad obuzme strah da ne završi kao Ksenija.

– Ksenija će zauvek biti u mom srcu. Mnogo sam je volela i divila joj se. Želim da nastavim tamo gde je ona stala, samo u drugoj branši. Ona je odlično glumila u svojim spotovima, a ja želim da postanem poznata glumica. Pored toga, volela bih da se bavim i modom, to me veoma interesuje. Estrade se ne plašim. Ipak, ponekad me obuzme strah da ja tako ne završim… Međutim, dobro razmislim i sagledam sve da ne bi bilo nikakvih posledica. To kažem jer mi se trenutno stanje na estradi ne sviđa – priča Mia Pajčin.

Ne krije tugu dok priča o sestri.

mia pajcin u spotu

– Ksenija je bila veoma energična osoba, koja je mogla sve da uradi. Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Često slušam njene pesme i gledam spotove – kaže Ksenijina sestra po ocu.

Čitaj još  Maya Berović promovisala novu pesmu! (VIDEO)

Dodaje da je u kontaktu s Ksenijinom majkom Ljubicom, kao i da je iz porodice Kapisoda niko posle tragedije nije nazvao.

– Povremeno se čujem s njenom majkom Ljubicom. U dobrim smo odnosima. Šta da vam kažem… Ona je veoma usamljena žena jer je izgubila najvrednije biće u životu. Često se viđa s Ksenijinim drugaricama i na taj način se trudi da se uteši. Porodica Kapisoda nikad me nije pozvala – zaključuje Mia.

– Ilija zna da se bavim glumom, zato me je pozvao da glumim u njegovom spotu. Godinama se družimo. Sigurna sam da prema meni ne oseća ništa jer među nama ne može da se rodi ljubav pošto imam dečka – kaže Mia.

Pogledajte spot sa Mijom u glavnoj ulozi:

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply