natasa maza foto

Nataša Maza je nekad bila muškarac?! (FOTO)

Pevačica folk muzike koja se nedavno pojavila na sceni, izazvala je brojne polemike zbog svog izgleda. Jedni su komentarisali da se previše napadno šminka i oblači, drugi da je njeno pevanje problematično.

Nataša Maza je nedavno objavila svoj prvi album i nekoliko promotivnih spotova, o čemu smo pisali ranije.

natasa maza cestitka

Međutim, Maza je poslednjih dana posebno interesantna medijima jer je rešila da ‘otkrije’ čime se to zapravo estrada bavi. Između ostalog, ona se osvrnula na zanimanje starleta i time prozvala konkretno Staniju i Soraju.

nebojsa kornesko

Poseban detalj koji su mnogi primetili, a mi smo malo istraživali, izgleda da ni Nataša Maza nije baš čista i bez tajni, kako se predstavlja. Da pojasnimo, Natašin glas veoma podseća na glas muškarca, više nego na glas žene.

nebojsa kornesko

Tim pre što smo došli do nekih starijih fotografija muškarca i pevača pod imenom Nebojša Kornesko, koji neodoljivo podseća na Mazu. Nebojša je takođe pre nekoliko godina objavio album “Malo sreće” za izdavačku kuću ‘Star Sat’, ali je prošao nezapaženo. Uzgred budi rečeno, i Mazina jedna od pesama nosi naziv “Malo sreće”.

nebojsa kornesko album

Iako se malo zna o Mazi, kao što rekosmo, nedavno je tek uplovila u estradne vode, moguće da ovolika sličnost između Nebojše i Nataše leži u njihovom srodstvu, ali više asocira na to da je Nebojša zapravo obavio nekoliko estetskih intervencija da bi postao Nataša. Jednom rečju, moguće da imamo prvog transvestita na estradi.

Čitaj još  Dunja Ilić: Džukci, nisam propala, samo sam se poigrala sa vama!

kornesko fejsbuk

Fejsbuk je riznica informacija, pa ako ukucate ‘Kornesko’ u pretragu na ovoj društvenoj mreži, videćete da se većina rezultata odnosi na osobe poreklom iz Majdanpeka. Na Mazinom profilu stoji takođe mesto porekla Majdanpek. Dakle, još jedna više nego slučajna situacija.

maza fejsbuk

Očekujemo da nas Maza kontaktira i ukoliko poseduje valjane argumente da nas demantuje. U suprotnom, mi smo došli do zaključka, a sigurni smo da ćete i vi, da su Nebojša i Nataša zapravo jedna osoba.

Pogledajte Mazin spot, a potom i njenu novogodišnju čestitku.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

3 comments

Leave a Reply