Nataša Kojić nastavlja sa objavljivanjem urnebesnih snimaka! (VIDEO)

Nataša Kojić Taša, ćerka folkera Dragana Kojića Kebe, neumorna je kada je u pitanju pokušaj da se domogne karijere u Holivudu.

Natasa Kojic na plazi

Nakon urnebesnog spota u kojem je pokazala svoje glumačko umeće i tako najavila pohod na Holivud Taša je snimila još jedan promotivni video koji će, kao i prethodni, sigurno izazvati lavinu komentara.

Mada je njen prethodni video naišao na niz loših komentara i podsmeha, to ipak pevačicu nije zaustavilo na njenom putu za Holivud.

Iako nikome baš nije najjasnije šta pevačica radi u snimljenom videu, na kojem deluje kao da beži od nekoga po plaži, možemo da pretpostavimo da se radi o horor filmu.

Nataša je objavila tizer za misteriozni film “Grana 2″ u kojem treba da prođe kroz niz dramatičnih situacija. Ovoga puta Nataša Kej, kako Taša sebe predstavlja u Americi, preskače stene, trči po pesku…

Pogledajte Tašine glumačke pokušaje:

Pojavila se u epizodi serije “2 Broke Girls”

Nataša Kojić poslednjih meseci aktivna je u domaćoj štampi, a poslednji od nizu uspeha pevačice jeste pojavljivanje u planetarno popularnoj humorističnoj seriji “2 Broke Girls”.

Čitaj još  Kiki Lesendrić završio u bolnici!

Natasa Kojic u 2 broke girls

Istina, Nataša Kojić, ili Natasha Key, kako se predstavlja u inostranstvu, pojavljuje se u 19. epizodi samo kao statista na nekoliko sekundi, no nekome ko tek počinje da gradi karijeru u Americi i u okviru holivudske produkcije ovo je uspeh.

izvor: Blic, Opera

Leave a Reply