natasa bekvalac

Nataša Bekvalac: Volim Ljubu i hoću da ga zaštitim!

“Svi pričaju da sam priznala vezu sa Ljubom, a ja sam kao čovek stala u zaštitu nekog koga veoma poštujem, ko mi je jako blizak i koga volim”, rekla je Nataša.

Nataša Bekvalac je odlučila da se vrati rukometašu Ljubi Jovanoviću, ali dugo nije želela to da prizna. Ljuba pevačicu prati na skoro svakom nastupu, ona njega bodri sa tribina na utakmicama, ali napokon je i otvoreno i odgovorila na pitanje o ljubavi sa poznatim rukometašem.

– Svi pričaju da sam priznala vezu sa Ljubom, a ja sam kao čovek stala u zaštitu nekog koga veoma poštujem, ko mi je jako blizak i koga volim. To što javnost sada zna za nas nije ništa promenilo – niti mi je otežalo, niti olakšalo. Ne bih da previše pričam o tome jer to nije tema koja potresa društvo, a ja sebe ne smatram dovoljno važnom da bi se pričalo o tome – stidljivo je rekla Nataša.

Ljuba i Natasa

Pevačica se požalila kako joj se povezivanje sa raznim muškarcima u medijima negativno odražava na privatni život.

Čitaj još  Ana Bebić i Filip Miletić ponovo u krizi!

– Budući da sam majka, vrlo me remeti to što me mediji povezuju s raznim muškarcima. Imam roditelje, sestre i porodicu, pa me te priče ne zasmejavaju nimalo. One me i ne rastužuju, ali mi stvaraju pritisak i veliki teret koji nosim na leđima – zaključila je Novosađanka.

izvor: Blic

Leave a Reply