Nataša Bekvalac: Uzbuđena mama đaka prvaka

Kćerka pop pevačice Nataše Bekvalac i bivšeg vaterpoliste Dače Ikodinovića, šestogodišnja Hana, krenula je u prvi razred osnovne škole.

Natasa i Hana

Posle vrelog leta, koje je zgodna Novosađanka uglavnom provela u Grčkoj, po povratku u Srbiju, užurbano je sređivala novi stan kako bi se sa Hanom uselila pre 1. septembra. Bekvalčeva je boravila u Novom Sadu kod roditelja, jer završni radovi na uređenju njenog životnog prostora nisu privedeni kraju kada je planirala. Plavokosa pevačica brižljivo je birala lokaciju za svoj novi dom, a presudno za konačni izbor bilo je i to što se njen novi životni prostor nalazi na svega nekoliko minuta od škole koju će njena šestogodišnja mezimica pohađati. Nataša je veoma ponosna jer je Hana krenula godinu dana ranije u školu.

– Hana je nedavno radila testove koji su pokazali da je zrela devojčica i da je potpuno spremna za prvi razred, pa će ranije krenuti u školu. Zbog toga sam jako srećna, ali me i malo rastužuje činjenica što više neće moći da ima rasterećeno detinjstvo jer će uskoro dobiti školske obaveze – rekla je nedavno lepa Vojvođanka.

Čitaj još  Ana Nikolić: Jedva čekam da rodim dete

izvor: Hello

Leave a Reply