Natasa Bekvalac

Nataša Bekvalac tuži Kurir zbog teksta koji je sama poslala?!

Nataša Bekvalac sama plasirala priču o svom odlasku na Ibicu sa Ćazimom Osmanijem, a sada izigrava žrtvu kojoj smeštaju mediji?!

Posle današnjeg licemernog saopštenja “povređene” Nataše Bekvalac, koja po ko zna koji put glumi žrtvu i tvrdi da joj Kurir uništava život objavljujući, navodno, neistine o njoj, podsetićemo je na još nekoliko činjenica o njoj samoj.

Prava istina je da je Nata sama plasirala bombastičnu vest da je ponovo bila u društvu sa Ćazimom. Vest da su posle tog “iznenadnog” susreta na njenom nastupu u Beogradu zapalili i na Ibicu prvo je plasirana u crnogorskom izdanju magazina Svet. I to je tako prošlo. Dok nije došlo do Kurira, čiji izvori potvrđuju da je reč o marketinškom triku koji je pevačica osmislila u dogovoru sa albanskim biznismenom.

Njoj je zbog novog albuma bila potrebna reklama, dok je Ćazimu, kao svakom muškarcu, a i uspešnom biznismenu, imponovalo da ga mediji povezuju s atraktivnom pevačicom. On je i sam pre godinu dana potvrdio da Kurir mnogo toga zna o njegovoj vezi sa srpskom pevačicom.

I gde je onda odjednom zapelo?! Šta je to lepu Natu navelo da skocka saopštenje u kojem su sve same laži. Baš bi bilo lepo suočiti se s njom na sudu! I izneti pred nju sve dokaze o njenim susretima s gospodinom Osmanijem. Pozvati i njega da posvedoči o njenim lažima. Laž da se nisu videli na splavu “River” mogla je da prođe, jer njega bi tamo retko ko i prepoznao da se ona sama nije pohvalila da su se sreli.

I da ona i njene sestre i drugarice nisu unaokolo pokazivale fotografije s njim. Baš kao što su se hvalile da su se družile s njim i na Ibici. To da ih je on sponzorisao, kao što ona kaže u svom saopštenju, nigde u Kurirovom tekstu nije navedeno, ali zato su se devojke same odale.

Podsećanja radi, reč je od dole navedenom tekstu.

Čitaj još  Sandra Afrika otkrila deo nove pesme! (VIDEO)

Nataša s Ćazimom na Ibici

Nataša Bekvalac je prvo raskinula s Vladom Vuksanovićem, pa pod opravdanjem da tamo snima spot za svoju novu pesmu, otputovala na Ibicu. Sa sobom je povela još nekoliko atraktivnih devojaka, a dva dana po dolasku pridružio joj se Ćazim Osmani s braćom! Ko se ne seća, njih dvoje su bili u vezi prošle godine.

– Sve se dešavalo u najvećoj tajnosti da ova vest ne bi došla do medija. Čak su i putovali ne samo odvojenim letovima već s razlikom od dva dana. S obzirom na to da i Ćazima već prepoznaju tamo, Nata je sa sobom povela ogromno društvo, podrazumeva se, sačinjeno od samih lepotica. S Bekvalčevom su u jednom od najluksuznijih tamošnjih hotela „Ušuaija“ bile i pevačica Jelena Mrkić, igračica Sandra Mišić, manekenke Lela Radulović i Marijana Vidović, i još nekoliko njih. Sve one će se pojaviti u Natinom novom spotu – kaže dobro obavešteni izvor.

Uprkos tome što se u ovom video-klipu Ćazim sigurno neće pojaviti, nema ni najmanje sumnje da je baš on imao glavnu ulogu na Ibici.

izvor: Kurir

Leave a Reply