natasa bekvalac

Nataša Bekvalac: Rastužuje me priča o Vladi!

Iako je Nataša Bekvalac pre nekoliko meseci drugi put raskinula vezu sa Vladom Vuksanovićem, pevačici je i dalje teško da govori o njima.

U emisiji “Ekskluziv” Bekvalčeva je odbila da priča o Vuksanoviću, ali je ipak dala odgovor na pitanje da li postoji mogućnost da se njih dvoje pomire.

– Ne mogu da pričam na tu temu, zato što me rastužuje – izjavila je Nataša, kojoj je očigledno teško da govori o svom bivšem dečku.

Naime, njoj je nekoliko puta postavljano pitanje o raskidu sa Vuksanovićem, ali pevačica ni u jednom trenutku nije želala da komentariše ovu situaciji. A da li ovaj njen odgovor znači da ne postoji mogućnost da se pomiri sa Vukasnovićem, nije nam poznato.

Inače, Nataša se nedavno vratila sa Ibice, gde je snimila spot za novu pesmu “Kraljica novih ljubavi”, a nakon promocije spota pevačica se vraća poslovnim obavezama.

Čitaj još  Vendi najstrašnije prozvala voditelja 'Bulevara'!

– Čim promovišem ovaj singl i spot, ja se odmah vraćam u studio i nastavljam da radim albumu, jer on treba prvog septembra da ugleda, ako bog da, svetlost dana – dodala je Nataša.

izvor: Alo

Facebook komentari

Leave a Reply